Курсът започва на 2012-11-01 и има по 0 лекции на седмица.
Участници: 0 присъствено и 220 онлайн.
Покажи програмата за курса

Конкурс по програмиране на PC Magazine Bulgaria и Телерик – сезон 2012/2013

Конкурсът по програмиране развива алгоритмичното мислене на състезателите и техните способности да разработват решения на практически проблеми от разработката на софтуер, да построяват технологични решения базирани на съвременни софтуерни платформи, езици за програмиране и технологии, да работят в екип, да си разделят задачите по проекта и да постигат съвместно по-добри резултати. Той обединява уменията на добрите състезатели по алгоритми с уменията на добрите софтуерни инженери, които разработват приложен софтуер и в крайна сметка подготвя състезателите за живота и за реална работа в софтуерната индустрия, където се изискват проучване, дизайн, разработка, тестване, внедряване и поддръжка на цялостни продукти и софтуерни решения. Това прави конкурса много ценен за младите хора, които искат да станат кадърни софтуерни инженери, и дава възможност за развитие на практически умения, които един ден състезателите ще използват в професията си. Повече може да научите на официалния сайт на конкурса - http://konkurs.pcmagbg.net.

Тук ще бъдат публикувани материалите от съответните кръгове на конкурса. Всеки кръг условно ще представлява "лекция". За всеки кръг ще има опция "Изпратете домашно", чрез която участниците ще могат да предават решенията си.

За участие в конкурса е достатъчно участниците да се регистрират като потребители в този сайт и да се "запишат онлайн" на тази страница. Всеки направил това ще има право да предава решения на съответните задачи.

Изискваният формат на решенията, както и други инструкции за предаване, могат да бъдат намерени в официалният сайт на конкурса, на този адрес: http://konkurs.pcmagbg.net/submit.

Забележка: молим участниците при регистрация да попълват коректни e-mail адреси за кореспонденция, както и своите имена, за да може да бъдат вписвани правилно в класирането.


За да запишете курса, моля влезте в системата.
Име на лекция Материали
1. Задача 1 за сезон 2012/2013 - Игра на тролове Докладвай грешка в материал
2. Задача 2 за сезон 2012/2013 - Водонедорасли Докладвай грешка в материал
3. Задача 3 за сезон 2012/2013 - Големи бомби Докладвай грешка в материал
4. Задача 4 за сезон 2012/2013 - От Интернет, батка! Докладвай грешка в материал
5. Задача 5 за сезон 2012/2013 - Къртим мивки, лепим плочки Докладвай грешка в материал
6. Финален кръг за сезон 2012/2013 Докладвай грешка в материал
7. Финален кръг за сезон 2012/2013 - Приложна част

*Тук докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За друг тип грешки използвайте формата за обратна връзка.