Курсът започва на 2016-07-11 , приключва на 2016-07-12 и има по 2 лекции на седмица.
Участници: 34 присъствено и 11 онлайн.
: 11 юли, 18:30ч. срокът е изтекъл
Покажи програмата за курса

Последната за сезон 2015-2016 г. среща на „Училищната академия на Телерик“ ще се проведе на 11 и 12 юли 2016 г.* в зала Light в нашия учебен център в София. Тя е насочена към курсистите, които са участвали активно в обученията от октомври до май в инициативата. Те ще представят пред жури свои индивидуални проекти, разработени с наученото през този сезон, или класирани за националния кръг на НОИТ. Можете да намерите информация за изискванията за защита на финални проекти по-долу:

Технически изисквания

За да се включите в представянето на финални проекти, е необходимо да разработите мобилно приложение за Android или уеб приложение, написано на Spring MVC. Няма формални технически изисквания за приложенията. Необходимо е проектите да са индивидуални.

Защити на проекти

По време на представянето, ще разполагате с 15 мин., за да защитите проекта, който сте разработили.  По ваше желание, можете да изготвите кратка .ppt презентация  (3-4 слайда). Моля да спазвате времето за защита и да носите собствен лаптоп, на който предварително сте отворили необходимите ви материали и програми. 

Моля да имате предвид, че е необходимо да защитите проектите си на място в сградата на „Академията на Телерик“. 


*Първоначално обявените дати (4 и 5 юли 2016 г.) бяха променени с цел да се осигури допълнително време за изготвяне на финалните проекти.


Срокът за записване
на този курс е изтекъл
Име на лекция Материали
1. Декларация Докладвай грешка в материал
2. График за защити на финален проект Докладвай грешка в материал

*Тук докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За друг тип грешки използвайте формата за обратна връзка.