Курсът започва на 2012-10-06 , приключва на 2012-10-06 и има по 1 лекция на седмица.
Участници: 0 присъствено и 0 онлайн.
: 06 октомври, 23:59ч. срокът е изтекъл
Покажи програмата за курса

Ключово при търсенето на нова работа е да знаете какво желаете да правите, какво ви прави щастливи, в каква посока имате намерение да се развивате. Независимо дали сте ученик, студент или завършвате своето висше образование, вие трябва да сте наясно как да изберете най-подходящата за вас ИТ работа и фирма, какви документи да подготвите, как да изготвите CV и мотивационно писмо, как да изпратите документите си за кандидатстване, как да се подготвите за евентуално интервю и как да се държите по време на интервюто.

Семинарът "Как да стартирам успешно ИТ кариера?" ще ви сподели опит "от кухнята" какви стъпки да следвате при кандидатстване за работа, какво трябва да знаете преди да подадете документи и как да се представите в най-добрата си светлина по време на интервю. А за да сте в крак с новостите и да пожънете успех в търсенето на подходящата за вас ИТ кариера и компания, ще споделим как социалните мрежи подпомагат процеса на търсене на работа.

Чуйте нашите съвети за успешен старт в ИТ индустрията и упражнете уменията си с практически. Очаквайте полезни съвети от експертите: Светлин Наков - ръководител "Технологично обучение" в Телерик, Павел Хаджиев - мениджър "Подбори" в JobTiger и Ивайло Христов - съосновател на Комфо. В рамките на събитието ще получите конкретни насоки как да подобрите своето CV и мотивационно писмо, реални примери от практиката и възможност да тренирате представянето си на интервю.


Срокът за записване
на този курс е изтекъл
Име на лекция Материали
1. Откриване Докладвай грешка в материал
2. Процесът на подготовка и търсене на работа в ИТ индустрията Докладвай грешка в материал
3. Какво търсят работодателите? Докладвай грешка в материал
4. Подготовка на впечатляваща професионална автобиография (CV) Докладвай грешка в материал
5. Подготвяне на мотивационно писмо, което отваря врати Докладвай грешка в материал
6. Подготовка за интервю за работа Докладвай грешка в материал

*Тук докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За друг тип грешки използвайте формата за обратна връзка.