Информация за курса "Алго академия - Компютърна геометрия"

В момента няма
активно издание на курса

Следващата среща на "Алго академията на Телерик" ще се проведе на 24 и 25 март 2014 г. в зала Enterprise от 10:00 ч. до 19:00 ч. в учебния ни център в София. Темата е "Компютърна геометрия". Подробна информация за програмата може да намерите на информационния ни уебсайт.

Ако искате да получите бележка за участие в срещата, трябва да представите попълнена декларация от родител. Декларацията може да намерите по-долу. Може да предадете принтирано или попълнено на ръка копие на декларацията. Необходимо е и да сте изпълнили  следните условия:

- да сте попълнили първо име и фамилия в профила в онлайн системата в "Академията на Телерик"

- да сте присъствали на всички дни от обучението

- да сте се регистрирали в началото и в края на всеки ден от срещата с картата с баркод, която може да принтирате от профила си в онлайн системата

Настаняване в Парк хотел „Москва“

С любезното съдействие на Парк хотел Москва всеки месец участниците в Училищната и Алго академията на Телерик могат да се запазят места за настаняване в хотела на преференциална цена - 17 лв. на човек за нощувка (в туристически стаи за 3-5 човека). Желаещите да ползват нощувката трябва да следват процедурата:

Свържете се с Парк хотел Москва и си запазете място, като посочите, че сте от "Училищната академия на Телерик". Телефон за резервации: 02/971 10 24.
Заплатете двете нощувки по банков път не по-късно от 3 работни дни преди настаняването
При настаняване носете бележката за направеното плащане със себе си

БАНКОВИ ДЕТАЙЛИ на Парк хотел „Москва”:
ЮРОБАНК И Ф ДЖИ Б-Я АД 
BIC:  BPBIBGSF 
IBAN:  BG60BPBI79421043858201
Три имена