Информация за курса "Алго академия - Подготовка за НОИ"

В момента няма
активно издание на курса

Следващата среща на "Алго академията на Телерик" ще се проведе на 10 и 11 април 2014 г. в зала Enterprise в учебния ни център в София. Лекциите започват в 10:00 ч. и приключват в 19:00 ч. Срещата ще бъде подготовка за третия кръг на Националната олимпиада по информатика. Подробна информация за програмата на обучението може да намерите на нашия информационен сайт.

Ако искате да получите бележка за участие в срещата, трябва да представите попълнена декларация от родител. Декларацията може да намерите по-долу. Може да предадете принтирано или попълнено на ръка копие на декларацията. Необходимо е още да сте изпълнили  следните условия:

- да сте попълнили първо име и фамилия в профила в онлайн системата на "Академията на Телерик"

- да сте присъствали на всички дни от обучението

- да сте се регистрирали в началото и в края на всеки ден от срещата с картата с баркод, която може да принтирате от профила си в онлайн системата

 

Настаняване в Парк хотел „Москва“

С любезното съдействие на Парк хотел Москва всеки месец участниците в Училищната и Алго академията на Телерик могат да си запазят места за настаняване в хотела на преференциална цена - 17 лв. на човек за нощувка (в туристически стаи за 3-5 човека). Желаещите да ползват нощувката трябва да следват процедурата:

•    Свържете се с Парк хотел Москва и си запазере място, като посочите, че сте от Училищната или Алго академия на Телерик. Телефон за резервации: 02/971 10 24.

•    Заплатете нощувките по банков път не по-късно от 3 работни дни преди настаняването

•    При настаняването носете бележката за направеното плащане със себе си

 

БАНКОВИ ДЕТАЙЛИ на Парк хотел „Москва”:

ЮРОБАНК И Ф ДЖИ Б-Я АД 

BIC:  BPBIBGSF 

IBAN:  BG60BPBI79421043858201

три имена