Информация за курса "Училищна академия - Основи на JavaScript"

В момента няма
активно издание на курса

Втората среща на Училищната Академия на Телерик за сезон 2012-2013, която ще се проведе от 17 до 19 октомври 2012 г. (10:00 до 19:00 часа) в учебната ни зала - Enterprise, е на тема: "Разработка на Уеб приложения с JavaScript".

След като усвоихме тънкостите на изработката на сайтове, идва време и да добавим динамика, за да стане още по-хубав нашият сайт. Всеки, който има начални или напреднали познания за разработка на уеб клиентски приложения, е перфектният участник на тази среща на Академията.

На октомврийската среща ще се сблъскаме с разработка на уеб клиентски приложения с HTML 5 и JavaScript. Ще започнем от самото начало, като разгледаме историята на JavaScript и как е станал толкова добър и приятен език за програмиране. Ще си поговорим за оператори, типове данни, for и while цикли, условни конструкции (if-else и switch-case), функции, масиви и като цяло основи на програмирането с JavaScript. След това ще разгледаме технологиите, които ще ни позволят да изграждаме и раздвижваме потребителския интерфейс на нашите сайтове и ще се се научим как да правим асинхронна комуникация между клиентското ни приложение и сървъра.

Настаняване

С любезното съдействие на Парк хотел Москва всеки месец запазваме места за настаняване в хотела на преференциална цена - 17 лв на човек за нощувка. Желаещите да ползват нощувката трябва да следват процедурата:
  • Регистрират се за участие в Училищната академия и посочват, че желаят да ползват настаняване (информацията използваме като статистика)
  • Свързват се с Парк хотел Москва, за да си запазят място, като посочват, че са от Училищната академия на Телерик на телефон: 02/971 10 24
  • Заплащат двете нощувки по банков път не по-късно от 3 работни дни преди настаняването
  • Носят бележката за направеното плащане със себе си
БАНКОВИ ДЕТАЙЛИ на Парк хотел Москва:
ЮРОБАНК И Ф ДЖИ Б-Я АД
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG60BPBI79421043858201
Три имена