Помощ за неофициални ученици.


7
Здравеите. Аз не съм официален ученик на академията, но уча от уроците на академията в интернет. Интересувам се дали мога да задавам въпроси в този форум относно домашните или други затруднения които срещам по време на обучението си?Отговори4
Добре дошъл си! И ти, и въпросите ти!

от ttitto (1950 точки)


4
Здравей

Разбира се форума е за всички !

от Kristin (484 точки)


4
Форума е за всички, не само за тези, които учат в академията. Всеки, който иска да научи нещо и има проблем ще му се помогне, стига да е възможно.
Така, че не се притеснявай да питаш за каквото и да е, стига да си се потрудил преди това, а не имам домашно за училище да се направи това, това и това. Чакам да ми ги решите. Така много малко хора помагат и има защо.
Успех :)

от tddhome (3086 точки)


0
Разбира се, че можеш да задаваш въпроси. Какви са въпросите?

от Opteronic (1153 точки)


0
Винаги ще се радваме да помогнем, ако можем разбира се хаха ! :) Поздрави

от Wasilsarandev (480 точки)


0
Колкото повече питаш, толкова по-щастливи ще ни правиш и толкова по-бързо ще ни настигнеш, след което ще можеш и официален ученик да станеш. ;)

от miroslav.tsakov (1476 точки)


1

Здравей и добре дошъл и от мен,

Разбира се, че можеш да задаваш въпроси, но преди да започнеш да го правиш е добре да се запознаеш с правилата на форума, а може да прочетеш и тази тема.

В най-общи линии - спазвай добрия тон, недей да спамиш и преди да попиташ нещо потърси дали някой друг вече не е задал същият или подобен въпрос. Целта не е да има 10 еднакви теми и да се чудиш коя да прочетеш, а информацията да бъде колкото се може по-подредена.

P.S. Не очаквай и особена помощ за въпроси от типа "Имам да направя курсова работа на тема... Може ли някой да ми я напише?". Има много хора, които с удоволствие ще ти отговорят на конкретни въпроси, но трябва да видят, че и ти си се потрудил преди това :)


от LSvilenov (1750 точки)


0
Питай смело, прочети правилата преди това, после опитвай и не се отчайвай, ако понякога получиш по-рязък коментар. Бъди отворен, учи се от всичко и се забавлявай.

от elfoles (434 точки)