Важни дати и събития към курса C# Част 2


14

Здравейте,

Първо Честита Нова Година! :)

Получавате този e-mail, защото сте записани присъствено към курса по C# част 2 или сте онлайн и сте предали поне три домашни.

Лекциите към курса започват отново от днес - 06.01.2014 г. Искаме да оповестим няколко важни дати и събития във връзка с това:

  • От днес можете да избирате дали искате да участвате в отборна работа или не. За да направите това, можете да влезете в студентската система и да направите своя избор. Крайния срок е 08.01.2014 г. 10:00 AM. След това ще бъдете разпределни по отбори на базата на оценките от курса C# Част 1. Присъствените студенти и онлайн студентите ще бъдат разпределяни в отделни отбори.
  • На 17.01.2014 г. ще имате упражнения в зала Enterprise, където човек от екипа + асистенти ще могат да отговарят на вашите въпроси от 10:00 до 18:00 часа. Няма да има допълнителни лекции на тази дата.
  • На 18 и 19 януари зала Enterprise ще бъде напълно отворена и свободна за вас, ако решите да се събирате за упражнения или отборната работа. Имайте в предвид, че няма да има хора от екипа на разположение, но предоставяме залата за вас, в случай, че имате нужда да се съберете и да обсъждате въпроси към материала един с друг.
  • На 20.01.2014 г. ще се проведе публична защита на отборната работа през целия ден в зала Light. Когато наближи, ще получите повече информация, но датата е фиксирана.
  • На 22 и 24 януари ще се проведе изпита по C# Част 2. Това са фиксираните дати, като всеки ще има право да избере в коя група да се запише.
  • На 27.01.2014 г. ще направим финалното класиране и ще получите информация кой продължава напред в академията на Телерик присъствено, както и ще разберете оценките си от курса.

Ако имате въпроси, можете да питате на този e-mail или във форума. Успех!

IVAYLO KENOV

JUNIOR TECHNICAL TRAINER,

TELERIK CORP.
Отговори1
Здравейте,
Отборите са разпределени, можете да ги видите в системата, при потребителското ви име -> "Отборна работа".
P.S. Заданието към отборната работа също е добавено към курса.
Поздрави,
Ивайло

от ivaylo.kenov (30760 точки)


0
Как става избирането на тема за играта?

от penjurov (1466 точки)

0
Кога ще пуснете заданието?

от deyan.todorov (1019 точки)2
Честита нова година на целия екип на академията!
Искам да попитам - до кой ден / час ще можем да оценаваме домашни?

от gradev (1661 точки)


0
До 10:00 сутринта в деня на финалното класиране, тоест до 27.01.2014 г. сутринта.

от ivaylo.kenov (30760 точки)


0
Честита Нова Година и от мен!
Поздравления също така за цялостния график - изключително полезно, предполагам всички, които са онлайн и пътуват ще се съгласят с мен!
В разделянето на курсистите за отборните проекти също има логика, аз специално последният път изпитах проблеми с тиймуърка точно по този повод. Въпросът ми е, дали не би било по-добре публичната защита да е между двете дати за изпита, за да се съчетае пътуването?
P.S. Наясно съм с думите "график" и "фиксирана", но реших въпреки това да попитам :)

от mitko_mihov (225 точки)


0
Онлайн курсистите нямат публична защита.

от bonethugs (378 точки)

0
Това колко е сигурно? На C#1 беше така, ако и сега е така ще се запиша, понеже нямам възможност да пътувам толкова често до София.

от dimo.petrof (2887 точки)0
Здравейте, искам да питам в какво ще се състои отборната работа или не може да знаем това преди да изберем дали да я запишем или не. Тъй като не знам дали ще имам достатъчното време да се занимавам и с нея - затова питам.
Благодаря предварително.

от Мария Паскова (0 точки)


0
Конзолна игра ще е , има примерни видеа в системата срещу отборнат работа.

от wooden_jesus (2128 точки)


3
Честита нова година!! Много здраве и късмет през 2014-та.
Аз имам едно въпросче за отборната работа, има ли някаде нещо като конспект (както беше с първата) какво трябва да представлява, понеже аз съм от некад... по начинаещите и искам да се ориентирам дали да се записвам или само ще навредя на себе си и на отбора, да, видях видеата, от тях се добива идея, но по-скоро въпроса беше има ли конкретни изисквания или е каквото съчиним. Уж потърсих, но не можах да си отговоря (явно). Благодаря предварително!

от H.Tsekov (769 точки)


0
Виж тук - https://telerikacademy.com/Courses/Courses/Details/97 Това е курса от пролетната академия, в графата срещу отборнаата работа има и заданието. Предполагам, че ващето ще е абсолютно същото.

от wooden_jesus (2128 точки)

0
Много благодаря, точно нещо такова ми трябваше.

от H.Tsekov (769 точки)


2
Честита Нова година и от мен!
Искам да използвам темата, за да попитам дали вече е ясно ще има ли сутрешен и следобеден изпит и дали ясно при защитата на отборната работа трябва ли да присъства целия тим или само представител от него.

Благодаря предварително. Хубава вечер.
ПС: Много добре организирани дати и навременно дадени. Браво!

от mita4itu (1969 точки)


0
За защита трябва един човек само от отбора, както се разберете. За изпита, още не са го решили, защото не се знае колко ще се явят на изпит - има и много онлайн предпполагам.

от wooden_jesus (2128 точки)

0
Ще има поне една вечерна група, която е насочена към работещите.

от ivaylo.kenov (30760 точки)


0
Честита Нова Година на целия екип на академията !
С пожелания за много здраве, щастие и успехи през новата 2014г !
Много полезен график - особенно толкова рано . Аз искам да питам дали може да предполагаме че часовете за групите за изпита ще са аналогични на тези от С# 1 или това няма как да се узнае предварително ? Питам понеже схемите с работодателя са толкова по-ефективни, колкото по-рано се приложат :)
Благодаря предварително !

от dzhenko (3893 точки)


0
Принципно изпитите са от 10:00 и 16:30 часа, когато изпитите са по 6 часа.

от ivaylo.kenov (30760 точки)

0
Благодаря за отговора !

от dzhenko (3893 точки)


0
Честита нова година!

Във връзка с курсовата работа - ако сме я минали веднъж, брои ли се или трябва пак да я минем, ако сме минали присъствено?

от cerealBoxx (504 точки)


1
Привет,
Исках да попитам ще имаме ли нещо като всъпителна лекция преди отборната работа, в която да се обесни как се използва сорс контрол система?

Поздрави и честит Имен Ден :)

от Ivaylo1987 (557 точки)


0
Здравей, ако няма да бъдат записвани видеа можеш да погледнеш материалите от пролетната академия: http://telerikacademy.com/Courses/Courses/Details/100


0
Не, в заданието е даден линк към лекция, която можете да изгледате.

от ivaylo.kenov (30760 точки)


0
Здравейте!
Имах злощастието поради пътувания покрай празниците да пропусна срока за първото домашно, следващите успях да ги пратя навреме. Онлайн съм записал курса и въпросът ми е, ако до края си предам всички останали домашни, нали няма да имам проблем със записването за изпит?

Благодаря предварително и за много години, всичко добро! :)

от MilushK (5 точки)


0
Само заради едно домашно надали ще ти направят проблем, но най-добре е да пишеш на емайла на академията и да ги попиташ там, да обясниш защо и какво се е случило,че не си успял да изпратиш домашното и предполагам, че ще подходят с разбиране и ще бъдеш допуснат на изпит. : ) Успех. : )

от mbelev (2312 точки)


1
Честита Нова Година на екипа на Академията и на колегите курсисти!
Искам да попитам: записан съм присъствено за C# - 2 и съм предал първите три домашни, но не съм получил горецитирания мейл - каква може да е причината за това? Всички мои познати, които следват в академията, казаха, че са получили въпросния график. Да не се касае за някакъв пропуск в списъците, който впоследствие да даде отражение при записването за изпит и пр.?
Пояснение: не ползвам проблематичната поща abv.bg.
Благодаря предварително за отговора,
Симеон

от STzvetkov (1330 точки)


0
Здравей, как ти е username в системата? P.S. Намерих те, изглежда си записан към отборната работа.

от ivaylo.kenov (30760 точки)