Wordpress проблем със стиловете


0

Здравейте ! Имах проблем отначало със създаването на динамична страница, но в края на краищата след помощта, която ми оказаха сложих  http://chopapp.com/#w5ayu54s във front-page.php, html-a paste-нах в страницата, създадена в wordpress и стана такава. Проблемът е в това, че въпреки зареждането на стиловете, те се чупят и не изглеждат така както, когато отворя index.html със стиловете от style.css. Има неща на местата си, но са 2-3, а в същото време разместванията са много, пробвах дори да променя стиловете в новия style.css, но нищо не работи както трябва и явно греша на друго място. Предполагам би трябвало да работят еднакво при еднакви стилове. Имате ли идея от къде може да идва проблема.
- CSS-a се зарежда.
Отговори0
Здравей, колега. По-лесно ще е ако дадеш source на index.html/front-page.php и style.css-а. Почти винаги при първото копи-пействане, нещата се чупят. Първото, което ми идва на ум е да провериш пътищата на ресурсите. Промени ли пътя до .css-а?
От:
На:
Или да не би да не се зарежда някой javascript, който да ти чупи layout-а?0
Style-a ми е зареден, но просто елементите се чупят и се подреждат по съвсем друг начин, script-овете не са и като се върна от училище ще ги погледна, но те нямат общо с layout-а. Ще дам и source-a тогава. Иначе казваш, че въпреки, че style-a е еднакъв с този, който се изпълнява с index.html, и като пусна index.html не се чупи, при wordpress e възможно ?

от Daniel_Ganev (25 точки)

0
Ако не си променил, пътищата до картинките вътре в самия .css е напълно възможно. Когато отвориш wordpress темата, която си направил, ако си с chrome примерно даваш F12 и после цъкаш на Console. От там при повторно презареждане на страницата, ще ти покаже ако не може да зареди даден ресурс.
0
Отвори конзолата с F12 и изтрий скрипт файловете за да видиш дали от тях не се чупи сайта.
Другия вариант за проверка е да щракнеш на лупата (в Chrome е лупа) след това на елемента, който се чупи и да видиш какви са му стиловете за позициониране.
Щом не работят еднакво на един браузър значи не са с еднакви стилове :)
Ако видиш двата стила в браузъра ще видиш и разликите за съответния елемент.0
Проверих ги, стиловете са еднакви, но пак се размества в wordpress. Ето ги 2та php файла. :/ http://chopapp.com/#9beef26m - header,тук ги зареждам http://chopapp.com/#tw6lcy5i - front-page, това ми е страницата, на която се чупи css-a

от Daniel_Ganev (25 точки)

0
Момчета, стана ! Wordpress си слагал п-та и бр-та и ... Използвах плъгин и всичко се оправи :)

от Daniel_Ganev (25 точки)