Как мога да намеря мои стари постове във форума?


2
Здравейте бих искал да намеря мои стари постове във форума но когато цъкна върху user name си горе ми излизат всички от 26 Декември 2013 година. Как мога да намеря по старите?

П.П. В смисъл сега имам един мои пост които искам да си го видя след половин година да речем . Но като гледам с каква скорост изчезват по старите съмнявам се дотогава да мога да го видя просто цъкайки на user name си . Искам да знам ако сега копирам линка на този пост запазя го в текстов документ .txt и след половин година копирам линка от текстовия документ в браузера дали ще ми зареди поста?Отговори2
Най-горе в дясно пише Hello и username-a ти( във форума). Кликни на него и ще ти се покажат всички теми, в които си поствал. Ако знаеш поне името на темата вътре можеш да търсиш с помощта на CTRL+F и изписваш username-a си.

от geniusvil (192 точки)


0
Показват се последните 20 поста в профила.0
Хвърли един поглед на My Updates.

от simonkazakov (1116 точки)


0
Пак са скорошни.

от Svetoslav1987 (1061 точки)


0
Аз не търся нещо конкретно от миналото но искам да знам един мои пост които сега го има но след половин година няма да го има нито в My Updates нито w My Favorites и така нататак дали сега ако копирам линка на поста запазя си го някаде и след половин година го пеистна в някой браузер дали ще се появи ?

от Svetoslav1987 (1061 точки)


0
Не се безпокой ще бъде наличен на линка. Например тази тема можешд а я откриеш на линк http://forums.academy.telerik.com/142997 В този линк 142997 ти е уникален номер на темата и освен ако не е изтрита ще имаш достъп до нея.


0
сега се сещам (от поста на колегата Stilian Kanchev ) в пощата ти също получаваш инфо относно постове.Там ставали , ако не ги триеш разбира се.

от geniusvil (192 точки)0
В търсачката, ако напишеш никнейма ти също можеш да намериш някоя тема, в която си писал по-рано. Да, доста трудно, но и това една възможност за търнсе в краен случай.

от Nikolay_Radkov (2911 точки)


0
Значи да обобщим......
достатъчно е само да запомня кода на поста си и ще мога да го намеря винаги
Тоест за този пост записвам си някъде кода 142997 и след половин година пиша в някой браузър :
forums.academy.telerik.com/ (и след чертата пействам кода и готово)
и се получава
forums.academy.telerik.com/142997
и става ....
Това ли е?

от Svetoslav1987 (1061 точки)


0
Да това е достатъчно. Този код е записан в базите данни и отговаря за тази тема. Ако искаш можеш да използваш и отметките с любими, за да запазваш всички твои теми. Натискаш бутончето горе в дясно което прилича на + за да запазиш темата в любими и после можеш да я откриеш на My account=>My favorites


0
svetoslav1987 това защо ти е? SEO ли ще правиш?

от pepakam (426 точки)0
Има лесен начин, който работи и не само за твой постове. Интересните постове, ги правя любими и те се запомнят в моя профил- само от там може да ги разгледаш, един тип като буукмарк на браузъра.

от yonchoy (2134 точки)