Nokia с Android - нима Microsoft вдигат ръце от Windows Phone


0
http://www.androidbg.com/nokia-is-dead-newkia-is-bornОтговори0
Четете ли материала или събирате точки във форума? Става дума, евентуално да бъде създадена нова компания от бивши кадри на Нокия. Или пи-ар или жълти новини ако ме питате (нали сега е модерно да се генерират новини и всеки чукча се надпреварва да пише :)

от redOne (0 точки)


0
Ами да в последно време новините не са това което трябва да бъдат ... някой написани за да има интерес без значение вярно или невярно ... други преведени всякаш от първокласник (та то дори има и първокласници дето ще се справят по добре ) ... но едно е факт не съм върл враг на Windows телефоните но някак си нещата при Android са по как да кажа "измислени" да не говорим за арсенала от приложения ... ако съчетаем едновремешната здравина на Nokia и функционалността на Android мисля че ще се получи хубав телефон достоен опонент на така прехвалените Gnusmas (<- Read from this way ... )

от ludakafor (14 точки)


0

Здравейте,

блога на Никола Балов е достоверен източник за новини свързани с телефони, лаптопи и таблети. Може да погледнете тук, че Nokia официална е разработила телефон с Android. Този телефон обаче може и да не стигне до официално представяне, защото ще е след сделката за придобиване от Microsoft. Newkia не е Nokia, служителите на Nokia преминават към Microsoft след сделката.