Отборна работа C# част 2


0
Здравейте колеги. Имам един много тъп въпрос. Най-вероятно от невнимание съм изпуснал записването за отборната работа и въпросът ми е мога ли да се включа в някой отбор сега или е прекалено късно?Отговори0
Защитите по проектите са след четири дни. Ние сме готови с плануваните "features", но ако искаш да добавиш нещо се чувствай свободен да се присъединиш към нас, в случай, че искаш да се упражниш с TFS-a (но трябва да питам отбора си, за да е сигурно предложението). Дали официално може да се включиш? - Едва ли, но ако се постараеш може и да не останеш неоценен, кой знае... :)

от miroslav.tsakov (1476 точки)


0
Някъде днес из форума прочетох, Иво да казва, че няма как да станат такива добавяния на играчи.

от wooden_jesus (2128 точки)


0

След като си изпуснал срокът най-вероятно няма да те добавят, но все пак можеш да пишеш на academy@telerik.com. Ако някой може да направи нещо, това са те.


от LSvilenov (1750 точки)


0

Здравейте отново. Това ми отговориха от академията на мейла: 
Здравей,
 
Въпреки, че е малко късно вече (защитата е на 20.01), ако ми предоставиш username-a на момчето и името на отбора им, които искат да те добавят, ще бъдеш присъединен към тях.
 
Поздрави,
IVAYLO KENOV

Ще бъда много благодарен ако се намери някой отбор , който да ме включи в проекта. Имам достатъчно свободно време и ще помогна с каквото мога.
2
Знам, че е прекалено късно , но все си мисля , че не всички отбори са приключили с проектите си на 100% и ако се намери такъв , който не си е завършил изцяло проекта бих бил невероятно благодарен ако изяви желание да ме включи.Имам огромно желание да участвам и да помогна с каквото мога.