Free Non-public Version Control Server ?


0
Искам да си кача проекта някъде, тъй като често пътувам и ползвам различни компютри. Проблемът е че работат ми е за университета и не трябва да е публична. Проверих Google Code i Codeplex, там не става. Прочетох за ProjectLocker i Xp-dev, но ме интересува дали някой ги е ползвал или може да ми препоръча нещо друго.
Проекта е на JAVA и мисля да ползвам SVN for Eclispe.Отговори0

А GitHub не може ли да използваш, но той не е безплатен като Private Repository. Иначе можеш да си изпозлваш Dropbox или SkyDrive или дръг такъв софтуер, в който просто да си бачкаш в една папка и да си имаш тая информация на всички устройства, които ползват конкретния софтуер. За съжаление така ще изгубиш връщането към версия и разни други благинки от Source Control - а.


от mita4itu (1969 точки)


0
Да, GitHub иска 7$ на месец, което не е много, но исках първо да проверя за безплатни възможности.

от GeorgievG (85 точки)


1
Аз ползвам https://www.assembla.com + Versions и нямам никакви проблеми. Имаш обаче само едно private repo, ако не ти е проблем да блъскаш всеки отделен проект в отделна папка...

от hdpanayotov (22 точки)


0
Това също го видях, но един тип в StackOverFlow беше написал , че вече не поддържа Eclipse. Но щом при теб става, ще го пробвам

от GeorgievG (85 точки)

0
Ами аз не ползвам Eclipse, а отделен app само за SVN - казва се Versions и с него нямам никакви проблеми. Отделно, като среда за разработка ползвам Coda2, която има интегриран Versions и с нея също работи добре. Пиши дали си имал проблеми с eclipse. Иначе като цяло сървърите им са сносно бързи ( не съм забелязал особена разлика в скоростта между git/github , subversion/assemblia и subversion/старият фирмен сървър )

от hdpanayotov (22 точки)