Изпитна дата на Windows System Administration


4
Добър вечер. Тъй като съм записан за курса по Windows System Administration /WSA/ се интересувам от изпитната дата на този курс. До колкото виждам курса приключва на 27.02.2014, но от други курсове съм останал с впечатлението, че изпитната дата е по-рано от края на курса. Някой има ли информация по този въпрос ? Поздрави !Отговори0
Здрасти Колега
В последната лекция отсъствах, но се съмнявам да приключим този месец.
Като гледам най-рано може в средата или края на март. Има още много важни модули да разгледаме.

от tonio128 (125 точки)


0
Значи, явно няма да спазим крайният срок, което на мен лично не ми е проблем де. Някой знае ли какво ще представлява изпита ? Някой беше споменал, че ще е инсталиране и конфигуриране на Windows OS, но едва ли ще е само това. Поздрави !

от lacos7e (25 точки)


0
Аз бях малко болен и не можах нито да дойда последния път нито да напиша домашното с температура бях и това ме измъчи максимално сега съм леко по-добре и смятам до четвъртък да се пооправя дано.
Ето и малко инфо относно последната дата с последната лекция https://telerikacademy.com/Calendar/All/ тук пише ,че на 7 март ще е последното.

от Vladimir Stoichkov (0 точки)


0
Колега, до колкото си спомням в една от почивките на "File and print services" преподавателя каза че сме стигнали средата на лекциите, което значи поне още 8 лекции. Темите по лекции ги няма в програмата защото още не са качни, качват ги лекция за лекция. Изпит някъде края на април :).

от Ivo.Iontchev (20 точки)


0
Мен също ме интересува датата за изпит, тъй като, след 03.04 ще съм извън страната за няколко месеца. Дали е възможно някой от организаторите да сподели ориентировъчна дата за изпит?
Благодаря предварително!

от unbodone (0 точки)


0
Много странно как беше посочен за край на курса 27.02.2014, а сега се чува април месец ??? Някой не може ли даде съвсем точна информация, тъй като курса явно е доста повече време от очакваното.

от lacos7e (25 точки)


0
В последната или предпоследната лекция Боби спомена, че курсът ще продължи до края на Март, но нищо не е споменал за дата за изпита.0
и аз като гледам модулите до които сме стигнали (11 от 19), едва ли преди края на април ще приключим....
Поздрави

от kpacu (1114 точки)


0
Аз да попитам , как се провежда изпита ? Тъй като не съм бил записан на другите два курса, може ли някой да даде малко информация ! Какво представлява, как се провежда.. ?

от cloud_fs (74 точки)


0
Боби спомена за проект, който ще правим самостоятелно за домашно- създаване на домейн, акаунти, джойнване на компютри, създаване на групови политики и др неща, които е показвал на лекциите, и тест. Спомена, че ще гледа тестът да е по- лесен от този на изпита за Операционни системи, но не е казвал какво точно ще има.0
Днес Боби съобщи, че след 27-ми (когато ще бъде последната лекция) ще даде курсов проект. Той ще бъде за по-дълго време от колкото се правят домашните и ще трябва да се предаде в учебната система. Този проект ще бъде оценяван от него. На база на оценката от проекта и домашните ще се допуска до тест. За теста не стана ясно кога ще бъде, но предполагам, че това зависи от това кога ще успее да провери проектите.

от alekz (96 точки)


0

Датата на изпита не се знае защото зависи от това кога Боби ще може да прегледа курсовите проекти (тях ще ги оценява той за разлика от домашните). Предполагам, че изпита ще е поне към средата на май месец понеже курса свършва края на март а след това ще имаме проект с по-голяма продължителност. След като изтече срока на проекта ще трябва и време да се проверят.

 

Също така изпита ще е с по-малка тежест в сравнение с проекта, но не знам процентно как стоят нещата.


от mms_sf (171 точки)