Търся екип за сайт...


2
Здравейте,
търся екип за сайт. Той ще е свързан с играта Counter Strike. В момента имам такъв, но нямам хубава система. Намерих из нета готова CMS система, но има доста бъгове. Трябва ми екип, с който можем да направим сайт. Аз не разбирам толкова много, за това търся помощ от вас. Ако някой желае да помогне, дори ако иска да се включи към веригата да се занимаваме заедно, ще съм още по доволен.
Благодаря предварително :)
Поздрави

в Други от Станимир Стоянов (0 точки)


Отговори3
Като идея е добре.Ще си упражняваш уменията!Но пък защо точно ЦС?
По - добре си направи Блог! Там мисля, че можеш да бъдеш доста по - иновативен и продуктивен.Пък и може да ти подарят Домейн-че и тогава ще си ок!

от Цветан Димитров (0 точки)


0
Имам сървър на CS. За това, иначе щях да ползвам Wordpress...

от Станимир Стоянов (0 точки)


2
Като за начало си личи че си начинаещ понеже няма нищо конкретно какво се изисква от системата - не всички са фенове на CS и не знаят каква функционалност трябва да притежава. По този начин губиш хората които не са запознати с типична система за играта.
След това "веригата" звучи странно за повечето хора :) , така че свеждаш до минимум шанса за намиране на партньори по проекта.

Препоръчвам ти да обясниш в детаили това което искаш да направиш за да може да ти се помогне.

П.С.: Махам минуса понеже се опитах да ти влезна в положението и преосмислих поста ти... Поздрави от мен и успехи!

от stoyanov (2483 точки)


0
Ами като цяло няма кой знае какво за правене. Ето я сегашната ми система http://afk-cs.info/. Като функции искам да са тези, +/-1-2.

от Станимир Стоянов (0 точки)


0
Ако не е тайна може ли малко инфо коя е бъгавата CMS система и какви са и бъговете?

от petar_nikov (564 точки)


0
afk-cs.info Можеш да я погледнеш :)

от Станимир Стоянов (0 точки)


-8
Вместо да цъкаш игри вземи научи нещо и измисли нещо уникално.Не да киснеш по форумите и да молиш дай да направим това и онова.Приеми коментара ми като градивна критика!

от rutera (28 точки)


0
1. Аз не "цъкам" игри. 2. Не виждам къде моля да правиш това и онова. 3. Мерси за помощта.

от Станимир Стоянов (0 точки)

0
Як коментар, ама не на място. Аз като бивш геймър изкарващ по около 1800-2100лв само от игра на игри месечно (че и повече от тестове, ревюта и т.н.) бих казал - ако ти харесва професията геймър, работи си я. Да изкарваш пари от игри не е много трудно (дори е лесно), но след 3-4 години писва доста. Това беше малко ОФФ с идеята да насочи заблудени, че игрите стават само за забавления.

от ibalistix (0 точки)