Демо файловете от лекциите "Принципи на ООП" на Ивайло Кенов


6
Ще бъдат ли качени демо файловете от съответните лекции ("Принципи на ООП 1 и 2 час") водени от Ивайло Кенов. Питам защото видео файловете вече са в системата, а съотвените дема липсват и в същото време Ивайло е описал всичко доста подробно.

в C# OOP от Ivan.Ch (224 точки)


Отговори2

Здравей. Изготвих аргив с всички презентации и дема от курса по OOP, подредени в папки спрямо съответните теми: DOWNLOAD


от Flyer (1848 точки)


0
това са "държавните" както казваше Наков :)) Иван пита за тези които се виждат в лекциите на Кенов. Няма да издавам защо :))

от redOne (0 точки)


0
Така като гледам демата са си там. Или са ги качили през тези 2 часа в които е зададен въпросът или не разбирам правилно какво се пита.

от Vazzzz (1380 точки)


0
Ако погледнеш по-предните лекции има по 2 демо файла. Единия е този нормалния който си е качен другият е този от Иво. Докато преподава Иво пише код, който е доста по-подробен и няма нищо общо с дадените примери. Ако изгледаш някоя от неговите лекции ще разбереш за какво говоря.
П.П. Явно има и други хора които не са гледали неговите лекции и не знаят за какво става на въпрос и са решили да ми раздават флагове. Нямам против, но поне да се обосновават защо го правят

от Ivan.Ch (224 точки)


0
Здравей, демата винаги се качват, включително и допълнителните, които Иво Кенов прави, докато преподава. И преди теб са задавали този въпрос, понякога има известно забавяне, но лекторите винаги качват материалите си, както виждаш и от предишните лекции.

от pavlinadrosos (950 точки)


2
Тъй като допълнителните материали все още не са качени, ъп на темата с молба към Иво Кенов да ги качи :)

от pavlinadrosos (950 точки)


0
Въпросните все още липсват. Ако има някаква причина да не могат да бъдат качени моля напишете 2 реда да знам да не ги чакам.

от Ivan.Ch (224 точки)