ООП курс - Дата за изпит


21

Здравейте,

Крайната дата за изпита към курса по ООП ще бъде 5 март. Ще бъдете разделени на две групи - сутрешна и вечерна. Часовете са стандартни - изпита започва в 10:00 за сутринта и 16:30 за вечерната.

Когато наближи момента ще получите e-mail с повече информация + записване за желаната от вас група.

P.S. Крайните срокове за домашните са добавени в системата и са съобразени със датата за изпита.

Поздрави,

Ивайло
Отговори1
Това означава ли, че ще преместите теста по html напред във времето, който беше обявен за двете групи - пролетна и лятна, за 14.03.2014 година?

от martingeorgiev (2318 точки)


0
Официална информация няма за изпита по HTML, споменатите дати са силно ориентировъчни. Есенната академия ще мине много набързо през HTML - няма да има забавяне.

от ivaylo.kenov (30760 точки)


0
Домашното "Подготовка за изпит по ООП" като това за C# ли е? Т.е. да предадем задача (или няколко задачи? 3?) давана на изпит по ООП от минали години?
На самия изпит 2 задачи ли се очакват? Горе-долу, с две-три думи какво представляват?

от Matrix (2857 точки)


0
За домашното е нужно да се предаде поне една задача, за да се счете за пълно. Но това в никакъв случай не значи да не решавате повече.

от Nikolay_Radkov (2911 точки)


0

Може ли изпита да се премести за Събота или Неделя. Това ще улесни много хората който работят през седмицата и не могат да си вземат почивен ден.


от lyubo24 (249 точки)


3

Ами трейнърите не са ли хора, не искат ли да почиват през уикенда? Дискутирано е и преди, в академията работещите сме там по-изключение ... :)


от dimo.petrof (2887 точки)


0
Така е - който има сили и възможност да съчетава бачкане, учене и да си взима изпитите си е негов личен подвиг и може само да го е яд, че когато е бил млад и е имал време за губене по БГ университетите, не е имало подобни Академии ;)

от Matrix (2857 точки)

0
Мен определено ме е яд, но преди време, аз наистина нямаше как да се науча (нямах нито среда, нито начини, а може би не съм бил достатъчно мотивиран, по-скоро последното).

от dimo.petrof (2887 точки)0
За хората, които не сме от София ще е много удобно, ако датата за защита на отборната работа е примерно 6,7 март или 4 март както беше при C# 2, а не 27,28 февруари.0
Колеги, бихте ли ми казали колко часа ще е изпита, тъй като в някой видеа се споменава за 4 часов изпит, а ако не се лъжа някой каза 2 задачи за 3 часа?
Или да предлоложа, от началните часовете на изпита, че ще е 6 часа .
Благодаря.

от geniusvil (192 точки)


0
Как 4 часа, ако е така ще я закъсам здраво щото съм малко бавен ;)

от dimo.petrof (2887 точки)

0
Хахахаах 4 часа трябват само докато прочета задачите.
0
Възможно ли е да бъдат предложени две дати за изпит ?
Например едната група (сутрешната или следобедната) да е в друг ден. Така хората които нямат възможност да дойдат на 5ти (сряда) да им се даде все пак някакъв шанс - например четвъртък 06.03 или петък 07.03.
Благодаря предварително

от AntoanTonev (92 точки)


0
Здравейте,

виждам, че праткическата работилница изисква домашно да бъде предадено. Какво представлява то и кога ще се проведе въпросната работилница? Иска ми се да присъствам на нея..

от samardzhiev (167 точки)


0
Днес се проведе, утре отново ще я има от 18:00.

от staccobain (834 точки)


3

За тези, които недоволстват и искат изпита да бъде в петък на 7-ми март: мисля, че няма как да стане това, защото точно тогава в академията ще се провежда Rails Girls Sofia. Разбирам ви: и аз съм онлайн и пътувам от друг град, но екипа на академията си знае кога и какви са възможностите, така че няма какво да се оплаквате...


от heruelda (894 точки)


0
Това ме разби :)) Помня че диамантите бяха първи приятели на жената, но и руби(ни) стават :)) Бая нестандартната кратуна трябва да имаш за да ти хрумне :)) (btw и аз обичам HTML повече от Ryan Gosling хахаха)

от redOne (0 точки)

0
Стига с тия хейтърски постове бе Илиев, момичето говори за сеоризен курс, ти пак го изби на глупости

от redOne (0 точки)


10
Здравейте!
Мисля, че всички трябва да се научим да спазваме крайните срокове.
Академията ни дава всичките знания (които можем да усвоим) напълно безплатно. Всички трейнъри дават всичко от себе си и цялото си свободно време, за да ни научат на всичко. Някои от нас работят... и? Щом сме се хванали на хорото, ще си го играем, докато можем. Никой не ни задължава.
А ние наистина само мрънкаме. И аз питах за C# 2 не може ли петъчната група да е сутринта, а не вечерта. Не получих отговор, което автоматично означава, че щом крайната дата и час са определени, няма да се коригират.
Представете си, че един ден станем developer-и (а ние всички (или поне голяма част от нас) се стремим към това, нали?). Идва някой клиент и казва: "Ще ти платя N пари, ако направиш това за M дни." И ние да започнем: "Не може ли да направим това за M дни++". Ами сигурно в повечето случаи не може. Клиентът ще отиде и ще си намери други developer-и, които ще му свършат работата за М дни--.

Има и една друга гледна точка :) Отлагането на изпита дава повече време на трейнърите да напишат по-гаднички задачи :)
Желая успех на всички! :) Само напред и нагоре!

от LERRY (582 точки)


0
@vale_to: Amen to that!

от g_damyanova (1550 точки)