Домашно CSS 3


1
Искам да попитам има ли начин да си кача домашното за CSS 3, тъй като преди малко свърших с него и видях че е затворено, предполагам от днес.Отговори1
Здрасти,
Вече има подобна тема :
http://forums.academy.telerik.com/8228/%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5
Домашните ги затвориха преди няколко дни, но доколкото разбрах има възможност да ги отворят пак.
Edit: Съветът ми е да не чакаш да направиш цялото домашно, а като направиш някаква част си я пращаш. Лекторите взимат предвид само последното изпратено.
Поздрави
Иван Иванов

от Ivan Ivanov (0 точки)


1
Здравей!И аз късно свърших с домашната за CSS3 и формата беше затворена,но предният път като дискутирахме,г-н Наков каза,че може да се отвори нова възможност за изпращане на стари домашни за хората, които са пропуснали някое домашно,така че си ги прави всичките и когато излезе възможност ще ги пратим.Аз си ги пазя всичките на флашка и при защитата винаги може да покажеш,че си правил домашните.На последното с корабчето много се заиграх и оттам ми дойде забавянето,плюс комбинацията от няколко дена болен на легло,ходенето и на друг курс и др.мислех си да ги пратя само готовите и трябваше да го направя,занапред ще пращам докъдето съм стигнал, но пък последното дом .стана страхотно,с истински скали и островчета,корабчето ми е платноход,който плува в истинско море,не в някакъв фон и т.н.Горе главата!:)))

от ivobuilder (147 точки)


0

Не е добра идея да се чака последния момент за да почнеш с домашните. Попринцип отнемат повече време от предполагаемото. Но дори и да си почнал по-късно, е добре да знаеш точно кога затварят формата за да може да изпратиш в последният момент домашното - там докъдето си стигнал. След това може да си довършиш домашното и да се надяваш, че още не са затворили формата или ако са я затворили, ще я отворят пак на по-късен етап. :)