Въпрос относно работата със SASS


2
Здравейте,
При работата със SASS файла във Visual Studio при всяко запомняне на направените промени ми излиза един прозорец, който съобщава за направени промени във файла и пита дали искаме да ги запомним. Въпросът ми е може ли този прозорец да не се появява всеки път когато запомням промените, защото е много досаден и забавя работата.
Благодая.



Отговори



3

Здравей,

за да избегнеш това просто затвори/премахни .css файла от nav bar-a на VS и повече няма да те пита.


Поздрави!


от martin.nikolov (4535 точки)


0
Благодаря ти:)



2

Това, което питаш става от TOOLSOptions Environment: Documents: и вътре слагаш отметка на "Auto-load changed, if saved". Затварянето на CSS файла е временно решение, докато не ти се наложи да го отвориш :)


от Flystar (1171 точки)


0
Да и това е вариант, но това действа за всички файлове и ако промениш нещо или го затриеш без да искаш няма да разбереш и като затвориш IDE-то ще трябва да възстановяваш по трудния начин.

от martin.nikolov (4535 точки)

0
Да, би трябвало да действа за всички свързани файлове, но то нали това е и идеята, аз след като правя някоя промяна следователно го искам. Това е нещо подобно при изтриването на файлове и въпроса "Are you sure...?", да понякога има полза но в 99,9% от случаите пречи. Всеки си решава, то за това отметката е "опция".

от Flystar (1171 точки)