Асистенти в събота и неделя - 01+02/03/2014


15
Здравейте, колеги!

Бих искал да помоля, онези асистенти от Пролетната академия, които имат възможност, да дойдат в събота и/или неделя (01+02/03/2014) и да ни помагат в решаването на задачи за изпита, да го направят. Пишете тук в темата за потвърждение. Присъствието ще ви бъде отчетено.

Благодаря ви предварително.Отговори5
Здравейте колеги,
И аз искам да помоля за същото. На тези, на които им се занимава разбира се. До сега се запознах с доста хора и всеки, който съм попитал за нещо е успял да ми помогне. Много научих от тях и им благодаря, че се занимаваха да ми обясняват в най-големи подробности неща, които на тях са им пределно ясни.

от Plamen_Petkov (1255 точки)


4
Аз също съм "за". Ако не за двата дни, то поне за някакви определени часове през единия ден. Кажете кога ви е удобно - така ние ще знаем кога ще има асистенти и вие ще знаете, кога ние ще сме там.7
Ще се опитам да си освободя поне съботата. Но ... скайпа ми го има в профила на системата. Давам го и тук - juliang. Ако някой, по което и да било време (ако съм онлайн) има въпрос - не се притеснявайте. Само ми е малко неудобно с "voice" по нощите - жената и малкия спят - но в режим чат мисля че мога да помогна доколкото е възможно.
А и трябва да привиквате с този начин на комуникация - личните срещи между девелопърите са нещо изключително рядко :) Комуникира се изклюичтелно с някакви системи за споделяне на кода, електронни пощи, чат, скайп и много рядко - "лице в лице". Предполагам до това се е стигнало поради факта че когато 2 програмиста се съберат физически на едно място, обикновено нещата завършват с много бира :)

от JulianG (5316 точки)


4
Здравейте Колеги,
В събота на 1 март ще бъда в акдемията от 10:00 до 14:00.
Ще се постарая да дойда и в неделя, но за момента не мога да кажа конкретен час.

от bankoff (3997 точки)


0
Ами в такъв случай аз ще дойда ако няма други да сме двама :) и да решаваме задачи разбира се.

от achoraev (467 точки)

0
Ще дойда и аз, но следобедно. EDIT: Сутрешно ще е. Double edit: Абе ще дойда... След като си свърша сутрешните задължения.

от easlavov (4118 точки)


5
Асистентите, които дойдат събота и неделя могат да се запишат на листче хартия и следващата седмица да ми го дадат да ги отбележа двойно, както миналия път.

от ivaylo.kenov (30760 точки)


6
Благодаря на асистентите, които ще си отделят част от свободното време през уикенда за да ни помогнат. Мисля че говоря от името на всички като казвам, че това значи много за нас и ни е много полезно :)

от borisov90 (609 точки)


2
Аз да ви натрия сол на главата малко... :) Колко дни блеяхте след лекциите, особено в началото, когато имаше време за упражнения? А асистените си "тропахме макарите", чакайки някой да ни извика с въпрос?
Просто недоумявам - предлагаше ви се индивидуално обучение, обръщане на персонално внимание на всякакъв затрудняващ ви въпрос - дали ще е за домашното, или по някоя лекция напред или назад по материала. Толкова малко ли въпроси имахте?
Надявам се в събота и/или неделя да има хора, които наистина да "не ги е срам" да попитат нещо, дори и най-дребното, или което не им е ясно съвсем мъничко. Примерно някоя от задачите за изпита - това което го има на лекциите е единия, но не единствения начин за решаване на задачата, почти винаги. В изпита който ви предстои задачите ще са подобни, но не същите. Трябва да сте усвоили ВСИЧКО предадено досега, не само това, което сте видели че се ползва на изпита.

от JulianG (5316 точки)


4
Аз ще дойда събота, около 11-12. Вероятно и неделя, ще мога но все още не знам точно кога.
Предполагам, че на подготовка за изпита тази седмица лекторите са решавали задачите от миналия изпит.
Но ако все пак има достатъчно желаещи сред присъстващите,а и асистенти, които да се престрашат, може да сглобим един импровизиран workshop с live решаване на задача/задачи, ако има някоя която не е решавана на подготовката :)
Дори ако всички са решени на подготовката, но повечето хора, които дойдат, не са успели да присъстват или да го гледат до момента, и всички са ок за такъв подход, може да се окаже полезно, защото така ще видите някой общо взето на вашето ниво като взет материал в академията, който си е взел изпита успешно, как подхожда към решаването на изпитните задачи.

от ivand (862 точки)


1

Аз ще дойда най-вероятно и двата дни. Като се излюпя сутринта и се намоткам.. laugh След 12:00 предполагам ще съм в академията. Засега нямам други планове, така че ще мога да поостана повечко.

UPDATE: След 5-10 мин. тръгвам, че се замотах :D.


от tisho (1966 точки)


1
Здравейте Колеги,
В неделя 2 март в Академията отново ще има асистенти, които с готовност биха отговорили на вашите въпроси. Аз лично смятам да съм в Телерик след 11:00 часа.
Естествено може да задавате въпросите си и във форума, тук също ще ви отговорят или ще ви посъветват как да разрешите проблем с който сте се сблъскали.

от bankoff (3997 точки)