Какво правим ако отборната игра надвишава лимита от 16МБ?


13
Здравейте, колеги.
Тъй като отборната ни игра превишава лимита от 16МБ, по какъв начин трябва да я предадем? Беше споменато пращането само на текстов файл + линк към играта, но ако може някой от трейнърите да даде официално становище по темата :)
ПС: Вариант е за тези, които превишават с малко да изтрият bin и obj папките, но ние, дори и да го направим, играта ни е в пъти над допустимото и затова ни трябва алтернативен вариант.

в C# OOP от kris4o1993 (3555 точки)


Отговори5
Здравей колега,
най лесният вариант спроред мен е да го качите някъде в нета. Добър сайт за целта е www.dox.bg или пък в github.
В домашното вместо да качвате целия проект, ще архивирате един txt файл, в който има линк към мястото където ви се намира проекта. Така проверяващият ще си го изтегли.
А флага ми е странен. Не помня да е имало такава тема преди (специално за отборен проект, който не надвишата само със 1 - 2 mb, както е в css домашните).
Успех :)

от tddhome (3086 точки)


4
Тъй като явно има индивиди, които не разбират какъв точно ми е въпроса, защото ме обиждат на лични съобщения, искам да подчертая, че целия проект (не само кода, ами и ресурсите, като картинки и звуци към него) са повече от 16мб и трябва да бъде пратено всичко за да работи играта :) Но като цяло ще ползваме метода, който колегата tddhome спомена, за което му благодаря :)

от kris4o1993 (3555 точки)