Мобилна версия на форума


7
Добър ден!
 
Бих искал да изразя мнението си относно новата мобилна версия на форума. В сравнение със старата зарежда доста по-бавно, както се досещате трябва да се приближава, което не е особенно приятно занимание. Освен това докато зарежда, а това става не особенно бързо с родните мобилни оператори, страницата доста се размества (всички въпроси отиват най-отдолу, защото търсачката излиза от лентата и премества всичко малко наляво и не остава явно достатъчно място). Също така не е особенно оптимизирана за touch устройства. Опитах се да дам feedback докато бях от телефон и беше просто невъзможно да се навигира по текста и да се поправя. Където и на реда да цъкнеш, за да преместиш курсора то си отива на едно и също място. Естествено за това на дали има време да се оправя, а и не е чак такава болка за умиране. Би било хубаво, ако има възможност за превключване към старата версия на форума, защото лично на мен ми беше милиони пъти по-удобна. А през голяма част от пътуването ми на някъде го прекарвам във форума.
 
Поздрави,
 
Александър Димитров
 
П.С. Има някакъв проблем с feedback-а. Когато цъкна изпрати ми изписва A server error occurred - please try again. Попринцип това го писах за feedback, но като не успех да го изпратя го пускам като въпрос.Отговори0
Напълно те подкрепям. Мобилният ми интернет е достатъчно бърз, но и при мен се размества когато се зарежда форума, а при старата му версия не беше така. Мислех си, че може би при мен е проблема, но както изглежда ...

от ivo.nenchev (35 точки)


0

Ами аз досега не бях влизал през телефона във форума, но току що влезнах, за зареждането не мога да коментирам как е ( пробвах wifi), но това оразмеряване определено си твари. За стария също не мога да коментирам как е било - и него не съм ползвал. Началната страница на текущия обаче, дори и след два-три refresh-а, нещо не ми подрежда правилно header-a, ако мога така да го нарека. Прикачвам снимка да се види за какво става въпрос. Click Моята идея обаче е ако има ентусиасти и ако естествено това е постижима цел (не съм запознат много с това) да вземе да се разработи едно мобилно приложение- със notification-ите му, с всичкото, а не съобщаването за отговор на коментара ти да става чрез имейла (да, знаем, че това е пожелание, но все пак не е ли по-добре да разбираш възможно най-бързо това, което те интересува, без да те трупат с email-и).


от stambeto09 (425 точки)


0
Отдавна си мислех че ще е много яко, ако бъде разработено мобилно приложение, което изпраща известявания за коментари и лични съобщения.

от ivan.mihov1 (4988 точки)