Social Event - Наргиле


15

Здравейте колеги,

предполагам че вече всички са реанимирали след хижата и след като имаме дати за изпита по HTML предлагам след него да го отпразнуваме с едно наргиле. Бяхме обещали такова събитие и имаше доста желаещи, дано не сте се отказали. Предлагам дата 29.03 а мястото - Арабеск  (Студентски град до Фантастико) - доста приятна автентична обстановка и голям избор от наргилета и не само. Има много големи маси и говорих с тях не искат капаро, което е удобно. Моля, всички желаещи да си говорим за наргилета, HTML и още нещо :Д - да се запишат.

 

EDIT: Не се разбрахме с Арабеск относно да нямаме куверт (искаха поне по 8лв на човек, понеже им било час пик Събота), така че сменяме мястото с другото, което казахте че е готино -  Shisha Bar Speshial Две. Имаме резервация Събота - 14:00 часа на мое име.
Отговори3
Здравейте, колеги :)
Надявам се всички да сте изкарали добри резултати на теста, а на тези, които им предстои пожелавам успех!
И да си дойдем на думата... В събота 14.00 часа Shisha Bar Speshial Две :)
Резервацията е на името на Емилия Орлинова.

Хубава вечер!

от Vessela (505 точки)


9
За наргиле задължително съм на линия :D

от Nikolay.IT (39117 точки)


11
Аз също съм силно "за", но в тоя Арабеск ми идват в повече ориенталските ритми...

от ivaylo.kenov (30760 точки)


0
Ако е само заради музиката можем да го уредим, ако не давай предложения ;)

от emilia.orlinova (2079 точки)

0
Само заради музиката е, иначе в Наргиле ми се струва по-яко. :)

от ivaylo.kenov (30760 точки)4
Чудесно предложение!
С 2 ръце и чифт бели дробове съм ЗА!
 
Съгласен съм с Иво по въпроса с ориенталските ритми - като чуя подобни напеви получавам необясними спазми откъм крайните точки на храносмилателно-отделителната ми с-ма или по-точно "output" частта, но това е друга тема и затова също предпочитам да избегнем подобно явление :D
 
Бих предложил и друго заведение с име ShiSha Bar SpeShial. Намира се на адрес Kosta Lulchev Street 2 (В близост до хотел Плиска). Там също от време на време пускат ориенталски ритми /които както стана ясно НЕ предпочитам, но бих се прежалил в името на това да се съберем колектива/, но има вечери в които пускат само и единствено леки, приятни и галещи слуха транс-хаус парчета, което предполагам е по-благият вариант... както за мен, така и за Вас.
Според бегли мой нетрезви спомени :D, капацитетът му на вместимост на седящи човешки биологични единици е близо към 40-тина броя, така че и там може да се получи нещо като частно парти ако сформираме група от този порядък :]

от Vlado_XXX (944 точки)


0
ShiSha Bar SpeShial е много приятно също. Наргилето е хубаво, чая например го сервират с пясъчен часовник за да знаеш колко време да го държиш в чашата. Отделят внимание на малките неща ;)

от Nikolay.IT (39117 точки)

0
ShiSha Bar - това е мястото! Бил съм там много пъти отношението е много добро + наргилетата и чайчетата са супер :)

от Ivaylo1987 (557 точки)


6
Колеги,
аз предлагам да не сменяме мястото - ще сменим музиката ;) Ще говоря с тях, ако има проблем вече ще мислим друго. Пък и нека опитаме голд наргилетата. Първо наргиле ни е, но не е казано, че е последно така че може другият път другаде. Записвайте се, важна е компанията все пак ;)

от emilia.orlinova (2079 точки)


1
Как ги целите винаги тея дати така, че да не съм в София - хижата, сега това :)
Нищо - от третия път ще стане :) Весело !

от dzhenko (3893 точки)


3
Страхотно предложение, хубаво ще е да се съберем. Само имам едно предложение, следващото събиране може да е на центъра, така броят на желаещите да дойдат най-вероятно ще се увеличи :)

от Tsvetenceto (50 точки)


0
Вече сме в центъра ;)

от emilia.orlinova (2079 точки)

0
Супер, ще се опитам и аз да дойда при такова положение. А късно ли е да се запиша, защото прочетох че вече има резервация и предполагам е за някаква точна бройка.

от Tsvetenceto (50 точки)5
И аз съм ЗА. Ако времето е яко, защо не го направим на открито и наши наргилета. Аз имам наргиле с няколко чашки. Взел съм си промишлено количество Фахер диня и имам готовност

от todor_aleksandrov (0 точки)


0
Ще направим един пикник в Южния и ще тестваме динята :)

от emilia.orlinova (2079 точки)

0
За някакво събиране на открито съм много за. Аз също си го мислех. Всеки може да вземе разни федарбали, фризбита и ще стана супер забавно. Аз имам лента за ходене, така че няма да липсва интерес според мен ; )

от lostm1nd (846 точки)1
Има ли идея за някакъв ориентировъчен час?

от LSvilenov (1750 точки)


0
Ранният следобед 14:00 часа :) Ако няма недоволни.

от emilia.orlinova (2079 точки)

0
Дано да нямат, звучи екстра :)

от LSvilenov (1750 точки)


3
След два -три месеца ще взема й аз да организирам един social event- море :)

от ivan.mihov1 (4988 точки)


0
Колега, направо пускай списъка :)

от vassilpk (20 точки)


0
Ей, яд ме е, ама ще трябва да пропусна - не съм в София по това време. Иначе за Южния през април идеята звучи изключително съблазнително, за тогава ще разчитам да улуча време :D

от ksevery (439 точки)