Бърза и лесна галерия


1
Имам следното питане:
имам домейн, на който искам да кача снимки за разглеждане от потребители на рализчни места. Има ли вариант това да стане бързо, лесно и елемнтарно, при следните условия:
- хостинга си е мой (и Apache и IIS имам), тоест нямам разните му там темплейти идващи при различните хостинг провайдъри - ако може да не се използва WP - за него има много галерии и то доста добри, но ми се иска всичко да мине само с качване на проста галерия без да се качва върху някаква платформа
Препоръчайте нещо което да е бързо, и да мога да си правя галерии, албуми и т.н. И лесно да се качват снимки и подобни. И нещо което щях да забравя - да могат да се качват много снимки заедно, а не една по една.
Благодаря.

в Web services and cloud от ibalistix (0 точки)


Отговори0

Не съм работила с нито една от тези, но вероятно някъде там се крие решение на задачата: http://www.design3edge.com/2010/08/26/best-free-and-open-source-php-image-galleries/


от Galya (786 точки)


0
Сложих Piwigo - добро и доста гъвкаво. Проблема е, че има над 120 000 снимки да се настройват (той хостинга си е личен на лични сървъри и ще ги качвам реално в LAN-а, та скоростта е бомба).
Обаче мисля, че WP с подходящия плъгин ще се получи доста по гъвкаво. Благодаря ти за насоката.

от ibalistix (0 точки)