Бутон за "следене" на тема във форума


12
Предложението ми е да се добави бутон към темите във форума, чрез който да може да се следи съответната тема. Ако някой напише нов answer/comment да се изпраща email (т.е. също както при твой личен answer, когато някой напише comment).Отговори1
Направо Да получаваш "Пиу пиу" или някакъв звук като във ФБм би било много по удобно, докато си карам кола на някой светофар да ми Изпиука и да си проверя темата и да напиша и аз коментар.

от Цветан Димитров (0 точки)


0
spammer friendly sounds :D

от RANOPILE (1038 точки)

0
Да, аз това почти съм го постигнал, казал съм да ми пращат email, всеки път, когато някой коментира след мен и телефона гърми съответно. :)

от stambeto09 (425 точки)


1
Добра идея - това, което аз правя в момента, е да добавя темата към "My favorites" (за да мога да я намеря по-лесно) и от време на време да проверявам за нови постове.
Относно "My favorites" страницата, също си мислех, че ще е добра идея ако можем да сортираме/нареждаме въпросите по папки/заглавия според тема/курс вместо да са само в хронологичен ред, както е сега (в случая, няколкото помощни теми за HTML са едновременно най-горе и най-долу и трябва да прегледам всички теми, за да отсея тези за HTML).
П.С. Пиша това предложение тук, тъй като е свързано и не искам да не отварям нова тема.

от gradev (1661 точки)


2
Доста пъти са коментирани разни подобрения за форума, но проблемът е, че това е готова система и е трудно да се добавят функционалности. Имаше идея да се направи нов форум, но май никой не е седнал да го направи засега :)

от Hristo.B (3885 точки)


0
Би било страхотна идея за отборна работа ...

от snowstorm (217 точки)


2
@Hristo Bakalov, точно на това съм се нервирал и аз много пъти и ми е пределно ясно, че на трейнърите хич не им е до това да подобряват нещо, което вече работи. За това предлагам да седнем и да го направим ние - колегите от академията :D С течение на предстоящите курсове ако има ентусиасти зарибени като мен по писането на end-to-end приложения с JavaScript може да се обединим в някакво отборче и да си спретнем един много приличен форум съобразен с всички (или поне до колкото можем) изисквания на другите колеги. За да не пускам нова тема като предложение, споделете дали поне има навити с идеята?0
Добра идея, но според мен трябва първо да минем Бази данни и тогава

от Hristo.B (3885 точки)

0
И сървърни технологии. :D

от ivaylo.kenov (30760 точки)