Някой навит за проект?


13

Здравейте, аз съм учащ Онлайн, тъй като работя, но не в ИТ сектора.Но се стремя натам, въпреки че съм още много далеч.Искам да се занимавам с проекти за да упражнявам наученото от тук, но мисля че ще бъде по забавно ако сме поне 2-ма, или пък 2-ма по 2-ма на график по различни проекти.Въпросът е да работим и да дърпаме напред Заедно.Става дума за УебСайтове, да направим всяка Идея и мисъл реалност.

Ако някой мисли, че ще му представлява интерес, нека пише тук или на лично или във ФБ или Skype, а ако не - Ми начи да не пише! smiley

 

EDIT: Пишете ми на Skype да ви добавя в дискусията!

 

Благодаря!
Поздрави!


в HTML/CSS от Цветан Димитров (0 точки)


Отговори2
А имаш ли някаква концепция за тези проекти?

от petyapetkova (402 точки)


0
Ми, не нямам.

от Цветан Димитров (0 точки)


1
Звучи интересно като идея :)) Може да измислим нещо...

от Русен Василев (0 точки)


2
не е лошо като идея

от zorica (212 точки)


1
Идеята ти не е лоша като цяло, но е хубаво да има и човек, знаещ и използващ JS например, за да се придаде и някаква функционалност да речем. Аз имам умения по HTML, CSS и C#.

от petyapetkova (402 точки)


0
Дори и да няма.Ще си го научим как се прави и ще си го направим сами.Важно е да има ясна и точна цел за това което трябва да се постигне като резултат.От там нататък няма да спиш 2 нощи и ще го направиш и вече ще си научил нещо което преди 2 вечери не си знаел.Важно да има проект и "Нещо" което трябва да се получи.

от Цветан Димитров (0 точки)


1
Страхотна идея!!! Аз съм за да го направим.

от dtabakova (57 точки)


1
И аз съм за идеята. Имаш ли план какви проекти бихме могли да се опитаме да реализираме. За портфолио биха свършили работа предполагам, как мислите?

от JuliaS (207 точки)


0
Идеята за портфолио е много добра, т.к. хем ще се разработи някакъв проект, хем като се кандидатства за работа могат да се показват. Аз лично като започнах курсовете за HTML и CSS си направих точно портфолио. http://teacher-bg.tk/ - тук можете да видите резултата и да черпите идеи

от Kokinho (19 точки)

0
Добро е!Кефи ме.Тепърва ще си го развиваш и ще стане муцка!

от Цветан Димитров (0 точки)1
И аз съм съгласна да се включа :)

от rossi.bundeva (1059 точки)


1
Ако има място бройте и мен.

от TodorDimitrov (757 точки)


0
Трябва да измислим нещо за общ чат или нещо такова за да дискутираме и да си изготвим план, как ще процедираме.И да действаме! ИДЕИ ИДЕИ ИДЕИ!

от Цветан Димитров (0 точки)


1
Аз също бих се включил, звучи забавно : )

от NikolaB (150 точки)


1
Единствената идея, която ми хрумва е примерно да е нещо като за природата. Нали наближава Да изчистим България за един ден и за това да е нещо като: http://www.greenacademy.bg/ е то това ми допадна след дълго търсене. Поне текст по темата бол единственото и най-важното е оригиналното и качествено представяне.

от gardjeto7 (40 точки)


0
Тоест да спретнем сайтче за някаква глобална тема (природа,спин,секс,наркотици...) Идеята ти ми харесва.Намери ме в скайп да те добавя към общата ни Дискусия!

от Цветан Димитров (0 точки)