Изпит по операционни системи


2

Въпрос относно изпита - тъй като имам повече от 3 отсъствия (2 са разбираеми поради преместване на датите в петък) Имам въпрос към организацията - възможно ли е да се явим на изпит като просто не получим бонус точки за присъствие както беше организирана академията 2012-2013г. - защото в противен случай се получава някакъв абсурд че хората които са онлайн само срещу домашни получават право да се явят на изпит, а ние които сме присъствали реално не можем да го направим.

Предлагам просто тези с повече от 3 отсъствия да се приравнят поне на тях иначе леко ми се вижда несправедлива системата.

 
Отговори2
Аз искам да допълня въпроса.
Има ли възможност тези които сме били записани присъствено да си проверят колко отсъствия имат. Питам защото един или два пъти съм присъствал а съм забравял да се чекирам и сега не знам колко пръсъствия са ми отчетени.

от alekz (96 точки)


2
Може би ще е добре да подмените заглавите с Windows Administration за да бъдем точни и да няма обърквания.
Калоян е много прав и пита доста на място дали е справедливо и дали това ни поставя в равни условия.
Алекс задава много добър въпрос, кога най-после всеки ще може да си види колко присъствия има, направо в личният си профил, както има последното посещение сигурно не е много трудно и да се добави и това за всички.

от fityla (342 точки)