Възможност за уикенд workshop по HTML/CSS?


11
Здравейте,
На откриването на курса по HTML бе споменато, че покрай акцентиране на JavaScript тази година, HTML и CSS курсовете ще бъдат по-ускорени, а при голямо желание от учащите - Академията евентуално може да организира front-end полуден през някой уикенд.
Сигурен съм, че много колеги биха изявили желание за подобно събитие / workshop / bootcamp, с практическа и/или advanced насоченост, затова бих искал да попитам дали има възможност за подобно събитие?

в HTML/CSS от stoberov (3451 точки)


Отговори1
Предлагам ти да пишеш на academy@telerik.com, там има по-голяма вероятност да ти обърнат внимание, тъй като тук във форума може и да не я видят темата. Иначе аз съм с две ръце за такова събитие, дано успее да се осъществи :)

от Hristo.B (3885 точки)


1
Може би ще е добра идея всеки, който е заинтересуван да присъства на такова събитие, да потвърди своя интерес в тази тема, за да можеш в и-мейла си да пишеш, че ХХХ брой човека имат желание то да се организира?
Аз съм за.

от gradev (1661 точки)


1

Здравей. Павел Колев го беше обявил като възможност още на откриването на HTML курса за есенната академия, но след това не е ставало на въпрос. Предполагам, че ако се реши нещо екипа на Академията ще ни извести - дали чрез мейли или чрез форума, за такова събитие.

Аз лично съм с 2 ръце за такъв семинар. Смятам, че би бил изключително интересен и полезен и се надявам наистина да го организират и проведат в най-скоро време.

Може да направим нещо като poll колко човека имат интерес към такъв workshop и дано екипа от трейнъри да има възможност да го проведе. Все пак и те са хора и те трябва да почиват :)


от mita4itu (1969 точки)


1
И аз съм много за такова нещо. Ще бъде супер ако стане

от half.human (242 точки)


4

С оглед на бързия начален интерес, направих този супер непретенциозен списък и предлагам, който има желание, да впише вътре nickname-a си от системата в колонка А. Съберем ли се, да кажем, 20 човека - както посъветва по-горе колегата, ще го препратя и на academy@telerik.com, и ще говоря (освен ако някой не ме изпревари или администратор не види темата) с лектор на лекция дали има възможност за подобно събитие.

Разбира се, подобна инициатива е неангажираща и главно с пожелателна насоченост. Академията и сега ни дава предостатъчно знания и все пак би било страхотно да се спретне HTML/CSS workshop.

 

 


от stoberov (3451 точки)


0
Предполагам, че много бързо ще се съберем :)


0
Събрахме се :)

от Vessela (505 точки)6

Update: Добри новини - получих отговор по електронната поща, че екипът на Академията работи по подготовката на семинара и скоро ще уведоми курсистите по мейл.

Не знам дали нашата малка инициатива е оказала влияние, но със сигурност бе важен принципът :-)


от stoberov (3451 точки)


2
Тъй като изпита по CSS наближава, ъпвам темата, за да попитам дали има някакво развитие или новини, по нашата доброволна инициатива с workshop-а.... Добре е такова нещо да се състои в седмицата около CSS изпита, тъй като после като започне JavaScript, той ще ни изяде цялото внимание.... Може пък и за него да се направи един advance workshop, стига да се съберат достатъчно навити...

от Matrix (2857 точки)


0
Не съм получавал допълнителен мейл, след предходния, че се работи по семинара. Явно се работи и ще му се насладим след изпита по CSS :)

от stoberov (3451 точки)