Удължаване на срока за курсова работа по "Windows системна администрация"


10
Здравейте, уважаеми трейнъри и колеги!
Във връзка със съобщението относно изпита по CSS, който ще се състои на 23 април, имам предложение да се удължи срокът за курсовата работа по "Windows системна администрация", който е определен за 22 април (в навечерието на изпита).
Някои колеги наистина са започнали и може би предали работите си, но предполагам, че не с всички е така.
В случай, че не е спешно провеждането на изпита по "Windows системна администрация", моля срокът за курсовата работа да бъде продължен до 30 април, защото след изпита по CSS ще имаме и домашни за проверка.
Пожелавам на всички успех и щастливо посрещане на Великден!Отговори5
Ще бъде добре да се удължи срока, с оглед на почивните дни, през които никои не си е мръдна пръста :)
Днес не успях да предам поради грешка, с която не успях да се преборя в DC1. Видях, че доста колеги са имали подобни проблеми. Най-лошото е, че всеки е с различна грешка.(предполагам и печатна).
Надявам се да проявите разбиране и да направите компромис за тези от нас, които имат желание и не са предали поради липсата на свободно време.
п.п. Колега, това със шефа и бизнеса е малко неуместно!

от Gavril (67 точки)


2
Здравейте, честит Великден на всички!
Много се извинявам, задето отново повдигам темата, но срокът е утре.
Курсовата работа изглежда много интересна, а самият курс също. При възможност, а и при наличие на повече заинтересовани колеги се надявам да постигнем консенсус :)
Дойде ми на ум, че в този курс вероятно има много повече онлайн студенти, отколкото в останалите. Дали не е възможно предаването на курсови работи и изпитът да станат на два етапа: първият за тези, които вече са готови и вторият - за "изостаналите" като мен, например :)
Това би разрешило евентуален проблем със залите.

от ellapt (6303 точки)


3
Здравейте, честит Великден и от мен!
Бих искал да споделя, че предадох курсовата си работа, надявам се да съм успял 100% да изпълня всичко по заданието. Работата върху това ми отне около 10-12 часа сумарно разпределени из почивните дни, които минаха. Ако някой е подценил задачата и е започнал да я изпълнява в неделя вечерта, не мога нищо (хубаво) да му кажа, но все пак от повече от седмица е ясно заданието и т.н., така че лично аз намирам за излишно да се удължава срока. Още повече, че съм онлайн-студент и въобще не можах да чуя повечето от въпросите на аудиторията към лектора, а само отговорите му, което си е един вид handicap.
Ако приемем, че си системен администратор във фирма Х и имаш задание подобно на това от курсовата работа (което е твърде вероятно да се случи, особено ако си единствен системен администратор), не ми се вярва бизнеса и мениджърите да са много щастливи от едно удължаване на срока за "изостаналите". Разбира се това е моето лично мнение и съвсем не държа някой да се съобразява с него.

от iosfun (17 точки)


0
Аз също съм онлайн и не съм подценявал задачата следя срока за предаване и се запознах с условието не в крайния момент, предадох заданието, надявам се да сме се справили. Както колегата каза, аз в моя случай съм единствен админ и Windows средата е само едно от нещата, които се налага да администрирам.. Пожелавам успех на всички колеги, дано се видим на изпита.

от ptkunchev (100 точки)


6
Напънлно подкрепям колегата, че ако си във фирма и се очаква нещо да стане във срок, няма как да се оправдаем и да поискаме удължаване на срока, но тук все пак не сме.
Доста голяма част от хората тук карат ппо няколко курса, а повечето ходят и на работа и не винаги могат да свършат всичко на време. Аз съм един от тях, и въпреки че съм предал вече домашната, съм ЗА увеличаване на срока за да могат и хора възпрепятствани от изпити и подобни да се справят.
Предполагам че и повечето хора няма да имат нищо против удължаване на срока, но това е решение, което трявба да вземе академията и преподавателя. Нека все пак и някой от тях да вземе отношение.

от V_Ivanov (32 точки)


2
Аз също съм ЗА продължаването на срока.През почивните дни повечето от нас са били на някъде.

от Valdes (17 точки)


0
Трябвало е да си представиш, че работиш във фирма Х и мениджмънта е решил от калкулатори да минете на компютри в Windows среда, с активна директория и т.н. (както е по заданието). Ти си намерил фирма консултант, те са ти изготвили плана за миграцията стъпка по стъпка, както лектора ни е изготвил заданието за курсовата. Имахме време да се запознаем с него, продължавам да твърдя това. Та да се върнем на въображаемата служебна задача - имаш плана готов и трябва да действаш. За да не прекъсва и пречи на бизнеса всичко това - 99% ще го правиш в извън-работно време, в случая - Великденските празници или предишният уийкенд. Друг въпрос е дали ще предпочетеш яйцата/агнето/бирите пред това да се позабавляваш с Windows-ите и сървърите. No offense, но колкото и да не ми беше лесно (аз също имам мнооого работа и други изпити) някак си успях да завърша курса само с едно не-предадено домашно, та щом аз съм успял, значи другите също могат, дори предполагам го могат по-добре. Съгласен съм да се удължи срока за курсовата работа, само и единствено защото курса се проточи ппоради организационни причини, но не и защото " през почивните дни повечето от нас са били някъде". Не ми се вярва, който и да е от курсисите да е бил "никъде".

от iosfun (17 точки)

0
Колега, ти си машина! Всички разбрахме, че само ти не си празнувал поради огромната ти любов към Windows и си писал курсовата си работа. Поздравления! Обаче, ако не ти прави впечатление темата не е отворена да си запълваш свободното вереме, а да се даде още един щанс на хората, които са били присъствено на всички лекции и са предали всички домашни в срок! Предполагам всеки от нас е положил усилия и иска да бъде оценен!

от Gavril (67 точки)1
Някой знае ли как ще бъдат оповестени резултатите от курсовата и съответно дали сме допуснати до изпита?

от ptkunchev (100 точки)


0
Предполагам, че ще се сложат резултатите в профила на всеки. Като си влезнеш в профила си най-долу има информация за курсовете, които посещаваш и раздели – домашни, тест, изпит. Там би трябвало да излезе оценката.
Някой знае ли кога се очаква това и също така как се оформят точките от домашните и прочее?

от mms_sf (171 точки)

0
http://forums.academy.telerik.com/158937/%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%82

от bbozhanov (80 точки)


1

Дали ще има наистина удължение на срока или като втори шанс ,защото ми се развали компютърът на който ми бяха виртуалните машини.
На всеки може да се случи такива подобни нещастия,никой не е застрахован.angrysad


от Mouskat (39 точки)


1
не знам за вас колеги,обаче аз правих курсовата работа 2 дена-на велики четвъртък и на разпети петък.
Колегата с разваления компютър: Гадно. на мен компютъра ми (чиспсета на дънната платка каза мяуу ) умря една семица, преди курсовата работа да бъде зададена.Да гледаш как търсих пари назаем да спретна нов компютър че и РАМ копувах наново мани мани.
Който няма желание намира оправдание.
надявам се да сте доволни от изпита по CSS

от kassskata (128 точки)