Курсов проект + изпит


2
Здравейте,
Искам да попитам няколко неща свързани с курсовият проект и изпита по курса „Windows администрация”.
1. Ако при оценяването на курсовия проект се открие някоя грешка, която е допусната по невнимание, например правописна грешка на някой от OU-тата или има допълнително добавени неща, които не са описани в заданието (използвал съм няколко други виртуалки, за да си тествам средата), то тези неща ще влияят ли на оценката и ще имаме ли възможност да ги коригираме. Питам защото честно казано не съм наясно тези рапорти, които се качват по какъв начин се проверяват?
2. Също така искам да попитам дали има яснота кога горе-долу ще се проведе изпита, понеже ще е хубаво да мога да си преценя времето да се подготвя за него (поне да изгледам по-важните лекции още по един път).
3. Изпитът само един ли е или има опция за второ явяване ако оценката не ни удовлетворява (нещо като да се отиде на повишително)?
Извинявам се ако питам глупави въпроси но това ми е първият такъв курс и не съм много наясно със всичките неща.Отговори2
Здравей,
първо по първия въпрос - едва ли ще има възможност за корекция на правописа, за това трябва да се гледа, проверява и пише внимателно. До колкото аз съм разбрал от заданието задължителни са точките и опциите, които са описани в заданието всичко останало е по defolt ако го няма изрично оказано в точките. :) По втория въпрос знам, че изпита ( теста ) ще е след, като Боби провери резултата от проекта, но кога точно от Телерик ще кажат в зависимост от натовареността на залите предполагам, така че не се знае кога точно :)
По третия въпрос до сега мисля, че не е имало възможност за повторно явяване на изпит (тест) за повишаване на резултата. Мисля че в академията имаше някаква възможност за подобно явяване с изпитите по С# ( когато се засякоха 2-та приема есенния и пролетния), но това го водят външен курс и за него предполагам повишаване на резултата ще може да се прави при следващи подобни курсове ако има такива.
Надявам се отговорът ми да даде малко яснота по въпросите ти :) Успех!

от boyan_BM (147 точки)


0
Мерси за отговора :)

от mms_sf (171 точки)