Финален изпит


6

Здравейте,

Искам да попитам няколко въпроса свързани с изпита по „Windows системно администриране”

  1. Нали въпросите ще са само от материала разглеждан на лекциите и няма да има въпроси от домашното? Питам понеже на всяка лекция има доста домашни и няма как всичките да бъдат разгледани.
  2. Ще има ли практични въпроси на изпита или ще са само теория. Тоест ще има ли нещо като „skill” тест или въпроси да се направи нещо?
  3. Ако е възможно нека датите (ако има повече от една) и времето за изпита да са или събота и неделя или вечер понеже предполагам доста от нас работят.
  4. Знае ли се как ще е точковата система. До колкото знам домашните, теста, курсовият проект и присъствието на лекции носят точки, но не разбрах къде можем да проверим колко точки имаме и колко са нужни, за да се вземе сертификат. Отговори5
Аз мога да се опитам да отговоря на някои от тях, защото ме съмнява, че така и ще останеш без отговор. Моите знания са на базата на предишен опит и познанства.
1. Уж лесен ще е теста и ще е от лекциите. Достатъчно много материал сме обхванали на лекциите, за да включва и нещата, покрити само от домашните.
2. Затворен. За време.
3. При Телерик го няма тоя филм, но е хубаво да опитате. Максимум 2 дати ще дадат според мен.
4. Според мен и Телерик не знаят още. Решават след всички видове домашни/тестове/проекти/форуми и на базата на това кой как се е представил - тогава се взема решение кой ще вземе сертификат и кой - не.
Мястото за проверка е: https://telerikacademy.com/Users/Името_на_акаунта
Или като влезеш в профила си и цъкнеш най-горе в дясно, където пише името на акаунта.
Обикновено ги делят на: Невзет/Взет/Взет с отличие. Ако си от тези последните - тогава има сертификат за теб.

от bbozhanov (80 точки)


0
Имате ли някаква идея кога ще бъде теста и кога ще бъдем оценени за курсовия проект?

от bevalkov (50 точки)

0
За да видите резултатите от курсовият проект, влезте в профила си, цъкнете на акаунт-името горе в дясно и после в ляво, до зелената точка на курса, има една стрелка. Като цъкнете върху нея ще видите колко точки вие имате, колко са максимума (27) и колко е средата (23).

от bbozhanov (80 точки)


2
Наистина някой знае ли кога горе-долу ще е теста. За сега поне аз нямам попълнена информация за курсовият проект дали съм го изкарал и с колко. Има ли някой такава информация?

от mms_sf (171 точки)


0
И при мен няма попълнена информация за курсовия проект, предполагам и при останалите колеги е така. И аз бих желал да разбера кога ще е теста, но явно просто още не е фиксирано.

от SetCohen (67 точки)


0
Получи се имейл с 2 часа и една дата за изпит: 19ти Май (Понеделник): 17:30 – 18:30; 18:45-19:45ч.
Ако не сте получили такъв - или проверете СПАМ папката на пощата си, или нямате достатъчно точки от курсовия проект.

от bbozhanov (80 точки)


0
Аз лично получих имейл, честито на всички класирали се ! Жалко обаче, че не пише изкараният брой точки на курсовият проект.

от lacos7e (25 точки)

0
Пише ги колега,
Или поне предполагам, че са те :D
Влез си в профила - http://telerikacademy.com/Users/Име_на_акаунта
Там ще видиш в графата "Изпит", колко точки имаш, като доколкото разбрах от колега, който коментира - максимумът е 27 точки от курсовия проект.
Поздрави и успех!

от tsvetan.v.georgiev (0 точки)


1
За да видите резултатите от курсовият проект, влезте в профила си, цъкнете на акаунт-името горе в дясно и после в ляво, до зелената точка на курса, има една стрелка. Като цъкнете върху нея ще видите колко точки вие имате, колко са максимума (27) и колко е средата (23).

 


от bbozhanov (80 точки)


0

Аз имам малко тъп въпрос може би ама все пак да питам - изпита на компютър ли ще се прави? Трябва ли да си носим листи и химикали?blush


от mroussev (65 точки)


0

"Изпитът ще се проведе на 19 май 2014 г. в зала Ultimate в „Академията на Телерик“ в София. Той ще представлява тест с 30 затворени въпроса и ще се държи на компютрите в зала Ultimate. Ползването на лични компютри не е позволено."


от Fairytale (294 точки)


2
Някаква идея какъв е средния резултат от теста?

от Fairytale (294 точки)


0
Средният резултат на теста по "Windows администрация" е 23/30 точки.

от todor (5058 точки)

0
А знае ли се кога ще излезе решението, кой ще получи сертификат?

от mms_sf (171 точки)