How to convert html to pdf


2
Здравейте приятели, от известно време се мъча да преобразувам html Код в pdf документ, но нещо не ми се получава. Пробвах се да използвам html2fpdf библиотеката но когато подам html който не съдържа връзки към картинки,js,css и тнт. файлове работи, но ако има такива, дава грешка, че адресите не съществуват... та това ми е въпрос номер #1.
 
Въпрос номер #2 ми е как мога да създам предполагам временен файл който потребителя да изтегли и след изтеглянето да се изтрива от сървъра? 
 
Edit: Забравих да спомена, че използвам Codeigniter .Отговори1
Здравейте отново, за сега успях да си отговоря на въпросите - използвах FPDF, но сега проблемът е, че не потдържа кирилица... някой да знае как да се поправи това ?0
Ето това ако ти помогне
http://stackoverflow.com/questions/6334134/fpdf-utf-8-encoding-how-to0
Аз ползвам Bullzip PDF printer. Има и много други(Primo PDF). Безплатни са.
http://www.bullzip.com/products/pdf/info.php
Инсталира се като виртуален принтер. Всичко което се принтне към него излиза на PDF. Незнам дали така те устройва, но на мен ми върши чудесна работа вече няколко години.

от gec1bg (55 точки)


0
Добре. Мерси, сега ще я погледна, да се надявам да поддържа кирилица, че с FPDF имам доста голям проблем с това...0

Много сайтове използват за разпечатване като .pdf on-line услуга от http://www.printfriendly.com/. Можеш да вградиш в страницата си бутон (http://www.printfriendly.com/button) за бърз достъп до услугата.


от angie_bg (214 точки)