Размяна на групи за присъствено обучение


1
Здравейте, видях, че са излезли групите за присъствено обучение. Има ли някой, който е съгласен да се размени с мен съответно в обедните групи на Javascript и КПК, защото съм ученик от втора смяна и немога да отида на обедните?
Ако има такъв човек, може ли да разясни малко как става размяната на групите?Отговори3
Размяната става, като намериш съответно човек във вечерната група, който да е съгласен на тази размяна и двамата пишете имейл на academy@telerik.com Като напишете името на човека с когото искате да се смените :)

от Hristo.B (3885 точки)


2
Добре аз леко пропуснах да се запиша за вечерната група, а тая е единствената на която мога да ходя.
Интересно ми е какви са ми алтернативите ?
Записвам се на тази от 14:00 и ходя на тази от 18:00 без да съм записан или не се записвам на нито една и ходя на тези от 18:00 или може би се записвам на тази от 14:00 и не ходя на лекции и гледам само видеата след това ?
Някакви идеи ?

от nzhul (3415 точки)


0
Запиши се на тези от 14:00 и ходи в 18:00. Броят ти се като 75% присъствие. Т.е. като отидеш на 4 лекции ще ти се броят 3 присъствия.


0
Записваш тази от 14:00 и ходиш с тая от 18:00 като паралелно търсиш с кого да се смениш(мисля, че ти дават 75% от точките, ако ходиш с друга група).Ако си много сигурен в знанията си, не ходиш на лекции, гледаш само видеата и на изпита ги разцепваш и тия бонус точки не ти влияят. Но и при двата случая запиши с групата от 14:00.
1
Аз също бих искал да сменя групата си. Заедно годим на училище с колегата, така че моля ако някой се намери, да пише. Mail: valentin.ionev@live.com

от oklav_2 (20 точки)