In Touch - Техническата конференция за разработчици на Майкрософт България


6

In Touch

Задава се поредното голямо събитие от платформата Microsoft INDEED – Техническата конференция за разработчици In Touch. Събитието ще се фокусира върху дълбоко-техническо съдържание в три панела – Modern Apps, Architecture in Practice and Dev Lifecycle и Dev Trends


1. В Modern Apps ще научите как да разработите Windows Phone 8 или Windows Store приложения, използвайки най-новите концепции представени по време на Build. Всяка от платформите ще бъде разгледана в детайли, като ще представим особеностите на новите приложения, инструментите и добрите практики, които трябва да познаваме и ще завършим с универсални приложения за Windows. Подгответе се за активни дискусии и много писане на код още по време на конференцията. 

2. Architecture in Practice and Dev Lifecycle 
Когато искате да създадете ново решение, познаването на редица технологии не винаги е достатъчно. Затова подготвяме специален панел посветен на разглеждането на реални проекти и обсъждане на комбинацията от технологии и архитектури, използвани при тяхната реализация. В рамките на цял ден, ще можете да участвате и в обучение за Application Lifecycle Management, където ще разберете повече за най-новите инструменти, които ни помагат в процеса на разработка и тестване на софтуер. 

3. Dev Trends
В динамичния свят на технологиите става все по-трудно да държим под око важните промени в любимите ни ASP.NET/MVC, Visual Studio, SharePoint, SQL Server, HTML5 и др. В Dev Trends ще се позабавляваме изцяло с новите тенденции в най-актуалните технологии. 

Запазете вашето място още сега като се регистрирате на http://www.indeed.ms/*

*Изпратете мейл на 
support@indeed.ms и се възползвайте от 50% оттъпка за студенти и преподаватели. 
Отговори1
Ще се видим там, с който ходи. :)

от Nikolay.IT (39117 точки)