Windows Store и DreamSpark акаунт


4
Добър вечер, наскоро научих, че повече за магазина на Windows няма да се изисква потвърждение чрез кредитна карта.Това беше проблем за много хора включително и мен.Дерзайте колеги към безплатния Windows 8.
Ако е пуснато вече простете.Отговори1

Честит празник!

Това е добра новина.

Не знам дали за някого ще бъде новост, но преди 2 дни опитах да инсталирам Windows Server 2008 R2 и се оказа, че ключът ми за Windows е невалиден. Наложи се да потвърдя, че се обучавам в Телерик Академия, като направих това с .pdf файла на студентската ми карта към Академията - този, от който ги разпечатваме за отчитане на отсъствията. И се оказа успешно :)


от ellapt (6303 точки)


0
Не знаех че може да се потвърждава каквото и да е с тази карта, освен присъствията. Полезна информация : ]

от borisov90 (609 точки)


1
Тези неща се отнасят само за хората обучаващи се присъствено нали?
Има ли вариант за онлайн курсистите да се включат в промоцията за бепзлатен Windows?

от ivan.mihov1 (4988 точки)


0
Ако имаш студентска карта в профила си, би трябвало да нямаш проблеми, тъй като се явяваш на изпити, т.е., обучаваш се в Академията. Влизаш в сайта на DreamSpark, избираш "студенти" и оттам нататък трябва да се валидираш. Не ми е известно дали за такава карта се изисква да си кандидатствал и приет в Академията (отбелязвам, тъй като знам, че си онлайн, а там не е задължително да си бил на приемен изпит).

от ellapt (6303 точки)

0
Ами и аз мисля че трябва да има хватка, защото иначе всеки който се регистрира веднъж в системата на Телерик и получи карта ще може да се сдобие с Windows на промоция

от ivan.mihov1 (4988 точки)