Wordpress категории


2

Здравейте отново , имам един въпрос относно постове и категории в Wordpress.Постове знам как се правят , но ми трябва нещо подобно на това http://arcadiaimoti.com/deal/s/ .Трябва ли допълнително да се сваля плъгин ?Пробвах с един като за онлайн магазин , но не се получи.
Отговори0
Не ти разбрах точно въпроса какъв е, как да си сложиш онлайн магазин или как да си вкараш продукти в различни категории?
Аз лично ползвам WooCommerce за онлайн магазин, доста е добро, дава ти много опции и ако искаш можеш просто да си направиш продуктите, без да им даваш цена и пак ще изглежда по същия начин, а в някакъв момент да им сложиш някакви цени. Когато си инсталираш WooCommerce-a то ти дава възможност за добавяне на продукт, също така можеш да си вкарваш продуктите в категории и т.н.

от Hristo.B (3885 точки)


0
Ами то не е онлайн магазин , искам просто така да изглеждат самите продукти , а в моя случай ще са апартаменти (както този сайт за недвижими имоти ,който по-горе съм посочила).Ще пробвам и с WooCommerce.

от Mihaela (0 точки)

0
Ето този сайт: http://swebz.info/feeria/?post_type=product , в момента го правя с WooCommerce, както виждаш нямам цени а просто ги показвам по този начин. Хубавото е, че ако сама си правиш самата тема на сайта, woocommerce идва без някакъв дизайн и можеш сама да си определиш как да се показват продуктите. Щом няма да го ползваш като онлайн магазин, трябва от опциите да махнеш shipping, checkout и т.н. и те съветвам да си правиш продуктите от тип virtual, тоест, че са продукти, но не се продават :)

от Hristo.B (3885 точки)