Презентациите по JS вече и в PDF


23

Здравейте,

Тъй като scope-а на JavaScript-а не е предимно Windows-ки (за разлика от .NET), преценихме че презентациите ще е хубаво да ги предоставяме в системата и като PDF формат. Надявам се да ви е удобно това нововъведение. :)

Поздрави,

Ивайло
Отговори0
Ще е хубаво всички презентации(ако е възможно) да ги предоставяте и в pdf формат. Веднъж ми се случи да имам проблем с лиценза на Office-a по време на изпит и не беше приятно :)

от ktsarnakliyski (1115 точки)


0
Ами някой доброволец може да дръпне SVN-ти с костенурката и да ги прехвърли на ръка през PowerPoint -> Save As -> PDF.

от ivaylo.kenov (30760 точки)

0
Програмисти да правят нещо на ръка? :)

от ktsarnakliyski (1115 точки)0
Това е добра новина. Отскоро ползвам Ubuntu и отварям презентациите с Libre Office. Цялото съдържание се зарежда нормално, само че е разместено, което не е чак толкова фрапиращо.

от stambeto09 (425 точки)


5
На Mac ако има инсталиран Office може с Аutomator да се направи app, който само с драгване (може и на много файлове) ги обръща в пдф. При мен работи...мога да се заема днес/утре да ги конвъртна. Само от кой адрес да сваля всичко наведнъж и след това къде да ги върна?

от mimirerelala (374 точки)


0
За всеки курс на ръка трябва да се свали. После можеш да ги качиш като zip и да пратиш линк на academy@telerik.com като напиши, че искаш писмото да стигне до Ивайло Кенов.

от ivaylo.kenov (30760 точки)

0
http://svn.academy.telerik.com/csharppart1/Lectures/ - CSharp 1
http://svn.academy.telerik.com/csharppart2/Lectures/ - CSharp 1
http://svn.academy.telerik.com/oop/Lectures/ - OOP
и т.н. пиши ми довечера като свършиш работа и ще ти дам всичките :)

от TeodorTunev (3061 точки)4

Ако не е измислен начин да се првеъртят на PDF, аз мога да го направя. Преди бях правил един макрос за Excel да ми прехвърля файловете в PDF, а целия офис подържа макроси на VBA и лесно мога да направя да работи и за PowerPoint.

Макроса е готов (то са 3-4 реда) и работи с много файлове наведнъж, резултата е PDF около 5 MB. Само ми трябва малко помощ от къде да дръпна всичкото презентация наведнъж ... Ето линк към него ...


от dimo.petrof (2887 точки)


0
http://svn.academy.telerik.com/csharppart1/Lectures/ - CSharp 1 http://svn.academy.telerik.com/csharppart2/Lectures/ - CSharp 2 http://svn.academy.telerik.com/oop/Lectures/ - OOP http://svn.academy.telerik.com/high-quality-code/2013/ - КПК от 2013 http://svn.academy.telerik.com/intro-algorithms/2013/ - DSA http://svn.academy.telerik.com/html-basics/Lectures/ - HTML http://svn.academy.telerik.com/css/Lectures/ - CSS http://svn.academy.telerik.com/js-part1/Lectures/ - JS-Part1 http://svn.academy.telerik.com/js-part2/Lectures/ - JS-Part2 http://svn.academy.telerik.com/js-apps/Lectures/ - JS-Apps
User : student Password : student

от TeodorTunev (3061 точки)

0
Мерси, зачесвам ги :) това което липсваше е, че не знаех паролата

от dimo.petrof (2887 точки)2
Чудесно е, че сте качили pdf-и. Power Point е платен и тъй като не искам да качвам продукти без лиценз, ги отварям с OpenOffice и редовно си работя с разместени презентации :) Дори една презентация изобщо не можах да отворя, но ваш колега ми подаде като информация да я отворя през Google Drive, свалих си и безплатната програмка само за гледане на Power Point файлове, неудобството е, че не може да се копира, когато са отворени през тях.

от JuliaS (207 точки)