Оценяване и Сертификация


5
Здравейте,
Някой знае ли как ще бъдат оформени крайните оценки и какъв критерии ще бъде използван? Проверих в презентацията, на първият модул, но според мене там информацията не е пълна защото не е упоменато за 10-те процента, които ще бъдат давани от присъствие (поне аз до колкото помня това последно остана като уговорка).
Също така имате ли представа, кого ще се реши, кой ще вземе сертификат за курса и дали ще се взима под внимание например оценките, които сме получавали и писали за домашните или само броя предадени домашни? Разбрах, че ще се дава сертификат само на тези с най-висок резултат но определена бройка на участниците ли е или ще има минимум точки, които трябва да се покрият за да се вземе?
Може би тези въпроси са до болка познати на тези, които не им е първият изпит но при мен е за сефте и не съм много на ясно.
Пожелавам успех на всички утре :)Отговори0

Според информацията тук, "Участниците, преминали успешно курса, ще получат сертификат."
Не се споменава нищо за резултат, би трябвало всички преминали курса да получат (или поне се надявам smiley)
Сложи един таг "windows", повече хора ще ти прочетат въпроса.


от Chimev (48 точки)


0
На мен също ми е много интересен този въпрос. Днес пътувах с кола до София, естествено и по други ангажименти и съм скапан от пътя, а дори не знам дали ще получа сертификат. Но по време на изпита, някой попита един от лекторите точно по този въпрос и той каза, че все още не се знае, ще бъдем оведомени чрез имейл.

от lacos7e (25 точки)


0
Още в началото на курса бе обяснено, че сертификати ще вземат само ТОП хората. Границата ще се определя от постигнатите резултати, затова докато няма ясно крайно класиране и резултати, никой нищо не може да ви каже.

от Fairytale (294 точки)


0
Привет на всички.
Като си тръгнах попитах, какво следва след като получим резултатите и квестора ми каза, че ще направят класиране и ще ни уведомят по е-mail-а. Като цяло от моите наблюдения, това класиране се формира на базата на сбора от точки получени от изпит, курсов проект, оценяване на домашни, домашни и всичко като цяло. След като се оформи това класиране в графата "Резултат" има 3 варианта на оценка - "Невзет", "Взет" и "Взет с отличие" и като цяло само последната група получават сертификати.
Това е което аз мога да кажа. Ако греша някъде - поправете ме :)
Поздрави и успех, Цецо

от tsvetan.v.georgiev (0 точки)


0
И аз така знам. Когато, започвахме академията казаха, че всеки, който завърши цялата академия ще получи тапия за изкараното обучение, но ако е само за сертификат за определен трак, примерно програмист (а не цялата академия) само хората с макс един изпит невзет с отличие (демек всичко е взето с отличие, а само един е просто взет) могат да го вземат.

от victor.velchev (1225 точки)


3
Добре е всички да вземат сертификати - просто да са с различна оценка на тях - Взет или Взет с Отличие, или пък Взет с някакъв процент (напр. 80%), тъй като този курс е малко несвързан с академията като цяло, тоест си е самостоятелен курс и за преминаването му не се изискват познания по C# или JavaScript или SQL и т.н.

от bgatev (1491 точки)


3
Кога да очакваме резултатите и класирането ?

от bgatev (1491 точки)