Кога ще има видео от първата лекция?


4
Ще има ли видео от първата лекция и домашното същото ли е като от миналата година?Отговори3

Има изпити по JavaScript в момента и по всяка вероятност заради това няма кой да се знаимае с качването на видеото онлайн. Изпитите приключват в 22ч. тази вечер, така че най-вероятно утре ще му дойде редът да бъде качено. За момента можеш да гледаш видеата от миналата година. Обикновено домашните са същите или със съвсем малки промени, но няма да ти е в минус да направиш и миналогодишните. Със сигурност ще ти е добро упражнение, стига да имаш време разбира се :) Линк към миналогодишния курс в случай ,че не си го отрил вече -> ЦЪК


от kalbo_17 (2709 точки)


0
Хубаво ама поне можеха да качат една презентация да видим какво домашно да правим преди да пускат таймера за изпращане на домашни: Нямате изпратено домашно! Изпратете домашно Краен срок: 25/05/2014, 23:59

от Miroslav Avramov (0 точки)


3
Здравейте,
Надяваме се, че първата лекция от курса ви е била интересна. За съжаление имахме технически проблем снощи и в момента не разполагаме със запис на лекцията. Лекторът - Маргарита Антонова - обеща да я запише отново, така че скоро видеото ще бъде в онлайн системата ни и ще може да го гледате.
Поздрави!
Екипът на "Академията на Телерик"

от telerikacademy (0 точки)


0
Моля поне качете новата презентация, защото се различава от миналогодишната, не много, но все пак беше ъпдейтната. Мерси!

от AVelev (455 точки)

0
Презентацията е качена в системата.

от todor (5058 точки)


4

Ако искаш погледни инстанцията на курса от миналата година. Там има записи на лекциите. Тъй като структурата е същата, предполагам и съдържанието няма да се различава много.

http://telerikacademy.com/Courses/Courses/Details/39


от easlavov (4118 точки)