Contact Form без .php


1

Здравейте.

Имам да направя задание и се затруднявам с едно от условията, ще може ли някой да ме насочи какво да направя, Благодаря предварително.

Това е цялото ми задание:

"Разработете Web sitе с поне пет екрана, който да показва, че владеете основите на HTML, CSS, вътрешно и външно адресиране (hyperlinks, anchors, etc.). Сайтът трябва да съдържа една форма за обратна връзка, чрез която, въведената от потребителя инфомрация, да се препраща до собственика на сайта без използването на сървърно приложение като PHP. Сайтът трябва да е публично достъпен."

Подчертаното условие нямам представа как да го направя без сървърно приложение, ще се радвам ако някой хвърли някаква светлина по проблема.

Поздрави Ники.
Отговори0

Ето линк към пример с MAILTO:


от bboyadzheiv (65 точки)


0
Google Docs не е казано как точно трябва да го получава, така че това ще мине.

от scarylabcat (801 точки)


0
В този случай се използва форма, данните от която се преобразуват в писмо и се изпращат по пощата чрез mail-клиент като Outlook или Thunderbird, инсталиран на клиентската машина, при това от неговата поща.

от bboyadzheiv (65 точки)


0
Това е много нагло обаче може и да проработи. :D
ПП> Ама какво правиш ако на клиентската машина няма мейл клиент?

от scarylabcat (801 точки)

0
В старите ОС Win 3.1 :) - Win 98 и май XP идват по default с някакъв mail-клиент. На това са разчитали като са правили екшъна MAILTO: в тага action

от bboyadzheiv (65 точки)