HTML5 Game Development Workshop - 8 юни 2014


11

На 8 юни 2014 година (неделя) в София ще се проведе работилница за създаване на браузър игри с HTML5, CSS3 и Javascript. Събитието ще запознае участниците с полезните HTML5 елементи за изработката на игри, как да се използват HTML5 анимациите и CSS3 transition-ите и как да реализираме геймплей с мултиплейър. Регистрацията ще бъде отворена на 26 май (понеделник). Свободните места са ограничени. Нямам информация дали събитието ще бъде с безплатен или платен достъп.

Външни препратки:
Отговори1
Е това няма как да се пропусне вече. Найс :) Навивам си алармата за 26-ти :)

от nzhul (3415 точки)


1
браво и от мен
и аз съм там

от bgotov (1559 точки)


1
Да подсетя, че регистрациите са отворени. Който иска да се записва :)

от nzhul (3415 точки)


1
В тази тема е казано, че на 8ми юни ще е въпросният workshop, а на линка за регистрация има 2 дати: 7ми и 8ми. И на двете ли дати да се рег-вам? Извинявам се за тъпият въпрос:)

от stefanN (952 точки)


0
Аз се регнах и за двете, тъй като се чудих същото, но получих два билета и датата на двата е 8ми юни. Предполагам, че няма значение кое от двете се избере.

от lostm1nd (846 точки)

0
Ясно, благодаря ти.

от stefanN (952 точки)0
Еее много бързо са се разграбили местата... ако на някой му останат повече билети, моля да пише.

от Tsigularov (150 точки)


0
Организаторите имат политика никога да не предоставят повече от един билет на един участник. Проверявай често на страницата на събитието в Eventbrite. Ако има участник с повече от един билет, може да се освободи място и да извадиш късмет.

от Kovachev (1194 точки)


0
След като има толкова малко места (а вече и няма), дали ще има записано видео поне?

от nikivat (246 точки)


0
Нямам информация по въпроса.

от Kovachev (1194 точки)


0
Пуснаха допълнителни 20 билети за събитието (информация отпреди 3-4 часа, нямах възможност да публикувам по-рано). Към момента на създаването на това съобщение, има свободни билети. Можете да се сдобиете с билет чрез линка за регистрация в първия пост по темата. Припомням, че един човек може да запази само един билет.

от Kovachev (1194 точки)


0
За workshop-a няма да мога да дойда с лаптоп и се чудех дали ще е голям проблем. Дали ще се пише много или ще мина и с тетрадка и хималка да си водя записки ?

от NikolaB (150 точки)