Въпрос за Kineticjs


2
Здравейте колеги, моля за млако помощ.
Инсталирах си bower, инсталирах си чрез него kineticjs, за да мога да ползвам във Visual Studio функционалността на kineticjs.
В HTML-а съм ползвал:

И нямам проблеми със синтаксиса.
Искам src-то ми да използва файла kineticjs.min.js, който е инсталиран на моя компютър, но когато дадох пълния път до файла във src нещо не проработи. Иначе с горния линк си работи функционалността на kineticjs, но трябва да си свързан с интернет.
Мисля си че защото го пуска през IIS и използва root на localhost, който не знам къде е прави някакви проблеми, но не знам как да го оправя.
Благодаря предварително.Отговори0
Свали го от сайта им. Сложи го в папката ръчно и полсе драг и дроп, за да създадеш линк до него.

от lithical (992 точки)


0
Как intellisense-а на visual studio може да ползва Kinetic.js?

от TodorDimitrov (757 точки)


0
Аз много си играх с VSда го пусна да е ОК, но не намерих адекватен начин точно за kineticjs, но може пробваш нещо което е малко вандалско ама работи: сваляш kineticjs.version.js -> copy and paste в твоя js файл - > ctrl + M + O (минифицира всчики функции), пишеш каквото пишеш, после си даваш референцията в html-a както си е по принцип ;)

от sirjordan (67 точки)

0
работи интелисенса когато е зареден kineticjs в html документа и също в html документа пишеш script таг със целия код в него... когато са на едно и също място изглежда че работи.

от Plamen_Petkov (1255 точки)