Препоръчай те ми тема за Wordpress


1
Здравейте,
Искам да направя сайт за онлайн търговия.Специфичното е,че ми трябва тема в която самите потребители ще моагат да си създават собсвен профил,в който да могат да си публикуват техните продукти,като самото плащане ще минава през самият сайт.
Та въпроса ми е има ли такива темплейти и ако ДА,може ли някой да ми препоръча.
БлагодаряОтговори1

В WP, най-често се ползва WooCommerce за онлайн магазин, общо взето трябва да си намериш тема, която има и подръжка на wooCommerce, ето тук има такива теми цък, само че са платени или в сайта на wordpress(тук има и безплатни). Съветвам те като търсиш да не теглиш от съмнителни сайтове, themeforest + wordpress themes са най-добрите места от където можеш да си свалиш/купиш теми, защото има много строги правила за качване на теми там и съответно са защитени от неприятни изненади в самата тема.


от Hristo.B (3885 точки)


0
Благодаря за съветите :) Но не ми стана ясно,има ли такива теми в които потребителите могат и да продават(нещо като ebay)?
Поздрави

от nevito86 (0 точки)

0
Както е казал колегата по-горе, темите трябва да поддържат примерно wooCommerce, за да могат да визуализират самия магазин. Фукционалността за онлайн продажби идва от отделен plugin /в примера wooCommerce/, а не от самата тема. Сигурно има и теми, които си вървят в комплект с plugin-а, но трябва да се търсят конкретно. Ако идеята е изрично за онлайн магазин има конкретни платформи с тази функционалност като Opencart, Zen Cart и др.

от etcet (304 точки)