KineticJS - проблем с download


2
Здравейте колеги,
Влязох на сайта от където трябва да се свали Kinetic (http://kineticjs.com/), там има бутон download, обаче след опит да сваля приложението ми се появяват много редове код, приличащи на някакъв сорс-код, но не ми се инсталира нищо. Пробвах с всички браузъри - не става. Искам да го инсталирам като нормално приложение, без да използвам bower, конзола и т.н. Има ли някой от вас подобен проблем и как да го реша? Дали е възможно да има някакъв промлем със сайта им?
Благодаря!Отговори4
Десен бутон на скрипта и Save As и ти се сваля JS файла с библиотеката и си го добавяш като нормален JS файл

от TeodorTunev (3061 точки)


0
Това ли е нормалното поведение на сайте. Ти така ли си го направил?


0
ехх как ме изпревари :д

от stefanov2081 (40 точки)2
С десен бутон цъкаш на download и му даваш "Запази като (Save as)". Файла който ще се запамети е с разширение .js. След като го свалиш, всичко което трябва да направиш е да го добавиш към проекта ти, по същия начин по който добавяш твойте .js файлове.

от stefanov2081 (40 точки)


2
kineticjs е просто един js файл (като всички библиотеки за JS). Няма как да го инсталираш - ти просто го взимаш и го добавяш като външен js където ти е необходим. Виждаш много редове код, защото browser-a ти го отваря вместо да го свали. Натисни дясното копче на мишката върху download и save link as - така ще имаш js файла, който ще можеш да добавяш където ти трябва. Можеш и директно да добавиш link към файла, без да го сваляш и да го копираш във всеки твой проект който го ползва.

от dzhenko (3893 точки)


2
Може да отвориш демото, което е качено към лекцията и да ползваш ресурсите в него. Така не ти се налага да сваляш файловете от сайта на KineticJs.

от martingeorgiev (2318 точки)