JavaScript(web-програмиране) - От къде да се упражнявам?


1

Здравейте :) Уча си аз JavaScript като преди това си учих (от вкъщи) HTML & CSS, но не съм прилагал нищо. Нито се чувтсвам готов да завърша цял сайт, нито имам от къде да се упражнявам. Много моля ако някой знае линк към домашните от курсовете HTML & CSS & JS и по възможност и решенията (ако има) ще съм му много благодарен.  Също ако някой има идея за нещо като наръчник, в който да има различни типове сайтове и с какво се отличават (като модел или ддз)... общо взето всичко, което може да ми помогне в правенето на сайт... бих се радвал да сподели :)
      
Отговори2

Пробвай в CodeAcademy :

JavaScript Track

Introduction to Java Script


от yonchoy (2134 точки)


0
Страхотен сайт! Много благодаря!

от Dimitur_Mitov (191 точки)


0

Въпреки, че този сайт е наистина добър.. все още ме интересуват следните неща:
1. Къде да намеря задачите от JS1 и JS2??? Не говоря за примерите, а за домашните.
2. Има ли някъде обобщено за видовете сайтове и модели, които да ме ориентират. Мисълта ми е, че ако трябва да мисля сега как ще изглежда сайта, който искам да направя, то трябва да започна от 0-лата като първо измисля как може би трябва да изглежда въпросният сайт, а ми се иска просто да видя някъде събрани "стандартите".


от Dimitur_Mitov (191 точки)


2

Виж тази ТЕМА Тя съдържа информация за всички теми за домашни във форума като по всяко домашно има публикувани множество решения, които можеш да разгледаш.


от anilak (1134 точки)


0
МНОГО БЛАГОДАРЯ!

от Dimitur_Mitov (191 точки)


1

Ако правилно те разбирам искаш да правиш front-end на сайт. След като си минал HTML, CSS и JS, е добре да изгледаш и  курса Рязане на сайтове. Ако ти трябва .psd с дизайн ->  тук има хубави .psd -та  които може да използваш.
0
Общо взето. Ще изгледам курса и ще видим. Ако трябва пак ще питам. Благодаря. (Не съм фен на web-програмирането, но след като съм го почнал... да го уча както трябва :D)

от Dimitur_Mitov (191 точки)