Възрастови ограничения за хакатон 2014


4

Здравейте,

Предполагам повечето от вас са получили email с информация за предстоящия на 21-22 юни хакатон. Въпросът ми е дали има някакви възрастови ограничения за участниците?

Във формата за записване няма такава информация, а и Иво Кенов не спомена на лекцията днес, но в тази новина пише, че желаещите трябва да бъдет между 18 и 28 годишни. В информацията за събитието на страницата на Академията също пише, че има такова ограничение.
Отговори2
Здравей, Любо,
Хакатонът цели да вдъхнови и мотивира повече млади хора да се насочат към сферата на информационните технологии. Ще се радваме да се включиш в състезанието, като участваш в екип с поне един човек, отговарящ на посочените по-горе условия. Надяваме се да те видим на 21-22 юни в „Академията на Телерик“.
Поздрави,
Екипът на “Академията на Телерик“

от telerikacademy (0 точки)


0
academy.telerik.com/competitions/hackathon-apps-for-a-better-world#FAQ. Тук пише че има възрастови ограничения...0
Знам какво пише, дори съм го сложил като линк. Това което не знам, е дали няма някакви различни условия, например това, че сме в Академията.

от LSvilenov (1750 точки)


0
Добре е пичове, на тоя евент може ли да се дигна примерно и да почна да си пиша някаква игричка ?
Интересно ми е понеже това е леко в страни от темата: "Приложения за по-добър свят". Въпреки, че ако питате мен ...
Ииии ако "Да" - някой навитак ли е да дойде, заедно да пробваме на пишем нещо като Heroes 3 с Canvas ? Ей така за идеята тед се вика :)

от nzhul (3415 точки)


0
Е то това е най-якото - да правиш игри. Не знам обаче как ще се погледне на това от журито, освен ако не е някоя образователна игра, примерно нещо за деца. Там обикновено по-въврят мобилните приложения, нещо с азбуката примерно.

от neutrino (3376 точки)