[JS OOP] Къде е домашното за Наследяване с класическо ООП ?


2
Стигнах до лекцията за наследяване с класическо ООП и погледнах презентацията, но не видях никакво домашно. Въпреки това формата за submit на домашно е активна. Има ли домашно или просто това е грешка, че формата е активна ?Отговори16
Лекцията няма домашно. Enjoy :)

от DonchoMinkov (12706 точки)


0

Домашно все някакво ще има, просто е възможно още да не са измислили какво ще е то. Ако иксаш изреши това от училищтната академия. Дъ линк


от H.Tsekov (769 точки)


0
Ивайло тази вечер на лекцията каза, че ще има, но още не е добавено. ---Todor Vyagov---

от RANOPILE (1038 точки)


1

Аз това от училищната го написах, ама като гледам как е префасониран курса може и да е съвсем различно. Дончо каза във въвеждащата лекция, че в JavaScript наследяване не се използвало много, но аз понеже вече съм предубеден от C# и цялата отборна работа примерно от миналия курс ми беше пълна с наследяване, дано не се окаже вредна практика в JavaScript :)


от dimo.petrof (2887 точки)


0
От лекцията днес Дончо: Домшано за наследяване няма да има, за тази седмица си имате само първите две, за следващите теми ще имате. Не е точно буквално, но... close enough.

от H.Tsekov (769 точки)


0
Да така е без домашно, за сметка на това Дончо ни препоръча да разгледаме ако искаме simple-javascript-inheritance скрипта на John Resig и как функционира.

от tsonko_genov (708 точки)

0
То това не е за домашно, а за научен труд. :)

от easlavov (4118 точки)