[JS OOP] Информация за изпит - юли 2014


48

Здравейте колеги,

Както знаете, изпитът за курса JavaScript OOP 2014 наближава. Изпитът ще се проведе на 7 юли 2014 г. в, ще е с продължителност от 3 астрономически часа и ще се проведе в две групи:

  • Сутрешна група - от 10:00 ч. до 13:00 ч
  • Вечерна група - от 19:00 ч. до 22:00 ч.

Изпитът ще се състой от единствена задача. Ще ви е даден написан код и вие ще трябва да напишете 3-4 function конструктора, за да я направите да работи. Всеки от function конструкторите ще има по не повече от 5 метода, които вие трябва да имплементирате, и които ще бъдат описани в условието. Задачите ще включват и Require.JS, за който ще говорим в сряда/четвъртък.

Ще можете да използвате TypeScript или CoffeeScript, като преди да предадете решение в системата трябва да компилирате кода до чист JavaScript.

Утре сутрин ще ви кача и примерни условия на задачи (за момента са 2).

Оценяването ще е peer-review, тъй като разбрахме, че много ви допада и в същото време проверката ще се осъществи в пъти по-бързо.

Като цяло изпитът е сравнително лесен, може би най-лесният след този по HTML и/или CSS. 

Поздрави,

Дончо Минков
Отговори8
Кога горе-долу да очакваме записването за групите?

от kalbo_17 (2709 точки)


0
След 16:00 часа на 04.07.2014 ще бъде възможно записването. Линкът е този: http://telerikacademy.com/Courses/PracticalExams/Select/179

от teleriknetwork (2734 точки)


0
За да не правя нова тема, до кога ще можем да проверяваме домашни и оценяваме изпити(предполагам че те от утре ще се пуснат за проверка)0
До 12.00 часа в понеделник (14/07/2014).

от todor (5058 точки)


6

За да не отварям и аз нова тема, използвам тази да направя следното предложение: След като приключи peer review-то на изпита би могло да се изнесе разбивката кой въпрос от "анкетата" колко точки носи. Така всеки ще може да си направи обективна самооценка и тези, които мислят, че са ощетени, ще бъдат дори още по-малко на брой от предния път (когато съвсем не бяха много, поне ако се съди по форума). Така оплакванията ще бъдат сведени до минимум, а същевременно малкото такива ще са съвсем конкретни: "Еди кой си елемент от решението всъщност съм го реализирал, но понеже не съм спазил принципите на КПК съм го забутал еди къде си и проверяващите не са го видели".


от STzvetkov (1330 точки)


0
Мисля, че една такава разбивка би създала повече недоволни от оценката си. Точно използвайки твоя цитат, със сигурност ще има хора, които няма да са доволни от оценката си по даден компонент и ще пишат имейли до академията, което би създало допълнително работа на трейнърите. Иначе напълно подкрепям идеята да си виждаме на кой въпрос колко имаме.

от FractaL (309 точки)