Здравейте, курсисти,

 

Право на явяване на изпит имат всички курсисти в „Софтуерната академия на Телерик“, които посещават лекциите присъствено. За практически изпит по „JavaScript OOP“ се класират и всички онлайн курсисти, които са изпратили домашните си в срок.

Време и място за провеждане на практическия изпит по „JavaScript OOP

Можете да изберете дата и час за изпита в петък, 4-ти юли 2014 г. след 16:00 часа от следния линк - http://telerikacademy.com/Courses/PracticalExams/Select/179. Преди 16:00 часа на 4-ти юли 2014 г. този линк няма да бъде активен за вас. Можете да посочите един от следните варианти:                                                                     

  • Понеделник, 7-ми юли 2014 от 10:00 до 13:00 часа;
  • Понеделник, 7-ми юли 2014 от 19:00 до 22:00 часа.

Изпитите по „JavaScript OOP“ ще се проведат паралелно в двете големи зали на „Академията на Телерик“ – „Enterprise“ и „Ultimate“. Студентите, чиито студентски номера завършват на 0, 1, 2, 3, 4 или 5, ще бъдат в зала „Ultimate“ (етаж 1). Студентите, чиито студентски номера завършват на 6, 7, 8 или 9, ще бъдат в зала „Enterprise“ (етаж 2).

Изисквания и насоки към участниците в изпита по „JavaScript OOP

Забранено е споделянето на информация относно практическите изпити по „JavaScript OOP“ до 23:00 часа на 7-ми юли 2014 г. След тази дата може свободно да обсъждате задачите във форума и помежду си.

Задължително носете лаптоп, защото не можем да гарантираме работна машина за всички участници.

Ако имате възможност, ви препоръчваме да си осигурите и външен интернет (като резервен вариант). Ние ще се постараем да няма проблеми с интернет връзката по време на изпитите.

Използването на програми като Skype, utorrent, Dropbox и др. е абсолютно забранено! Моля изключете ги преди да дойдете на изпита.

Предварително трябва да сте изтеглили AntiCheat приложението на „Академията на Телерик“, което следи затова дали използвате програми като Skype, utorrent, Dropbox и други. Това може да направите от следния линк - http://downloads.academy.telerik.com/svn/public/AntiCheatClient/Telerik-Academy-AntiCheat.zip. Преди началото на вашия практически изпит задължително трябва да стартирате AntiCheat приложението и да не го изключвате, докато изпитът ви не приключи.

Използването на всякакви външни ресурси (интернет, книги, записки и т.н.) е разрешено. Забранена е комуникацията с други хора (Facebook, писане във форуми и др.).

Елате 15 минути преди изпита ви, за да се настаните и да чуете инструкциите.

Моля задавайте всички ваши въпроси, свързани с изпита, в тази тема.

 

Поздрави и успех!

Екипът на „Академията на Телерик“

web: academy.telerik.com

blog: http://academy.telerik.com/news