Проблем със WordPress Multi-Site


1
Здравейте, сблъсках се със следният проблем.
Немога да се логна в акаунта на wordpress, след като съм направил промяната във файловете. Не ми се появява нито Dashboard, нито Log in форма, абе с 2 думи ми забива и нищо не става докато не дам Undo на кодовете и ги върна по default. Някакви предположения?

в CMS системи (2013) от Цветан Димитров (0 точки)


Отговори0
Не даваш достатъчно информация за промените, които правиш, но ако виждаш просто бяла страница вместо логин форма опитай -> http://www.yourdomain.com/wp-login.php0
Ми начи първо пишеш във wp-config.php -> define('ALLOW_MULTISITE', true); след това ти се появява опцията Setup Network, след като я цъкнеш ти излизат инструкциите какво още да добавиш във .htacces и wp-config.php обаче след като завърша цялата процедура, нищо не става. Показва само една страница от сайта на която пише нещо от рода на 'Извиняваме се ама не откриваме нищо'. И до там. В момента в които рестор - на всичко до дефаут и се оправя. I miss something I guess.

от Цветан Димитров (0 точки)

0
На какъв сървър го правиш? XAMPP, wamp и т.н... или си имаш хостинг
Погледни логовете...
1
При мен се наложи ръчно да добавя 1 ред в .htaccess - понеже WP нямаше права върху файла. Следвай точно стъпките от HowTo и чети резултата от WP - по спомен ти казва какво точно трябва да се добави във файла. Този файл е скрит във File Manager - ползвай ftp: сваляш, редактираш и връщаш обратно.
Успех
PS: не мога да съм по-конкретен, защото го правих преди време и съм го забравил. Щом не съм си записал, значи е било лесно.

от kolchagov (157 точки)


0
ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН!
Извод : Нищо не става като хората на WordPress 3.9.1, downgrade - нах на по -стара и всичко си се подреди както си му е реда. А и плъгините ви спасяват шапката, само дето за 3.9.1 ги няма много много.
Поздрави!

от Цветан Димитров (0 точки)